Ako vám agentúry nacenili svadobnú výzdobu?

Aku mate skusenost s nacenenim vyzdoby od agentur? Mne zatial vsetky poslali zoznam poloziek z ktorych som polovicu (vseliake drobnosti a detaily) ani nechcela a na zaver 1500 eur. Nejde ani tak o cenu ako ze v zasade vsetky odmietaju napisat kolko stoja dane polozky a z coho presne je vysledna suma. Povedia ze nevedia presne ceny este lebo to je daleko a zalezi ake kvety budu dostupne a za kolko ale tak z coho potom vychadzaju??? Neverim ze ostatne nevesty su take hlupe ze im daju hocikolko tisic lebo si vypytaju a neriesia za co vlastne platia. Uz ma to vytaca..
Odpovedať
Profilova fotka
ked nieco nechces, napis im, ze nech to vyhodia z cenovej ponuky. mne hned poslali kolko stoja jednotlive polozky, ked som sa opytala, vobec nebol problem. a aj kvety mi nacenili hned a to som zistovala cenovu ponuku a platila zalohu takmer rok dopredu.
Odpovedať
ja musím povedať, že sme natrafili na báječnú agentúru, pani sa strašne venuje, radí, všetky ceny narovinu napíše, aj keď jej pošlem zakaždým inú kyticu, nech mi ju nacení :D a dotoho nám poskytla 50% zľavu z výzdoby. Ja len našu odporúčam, má naozaj individuálny prístup. Včera som tu videla krásne kytice od inej agentúry, píšem, že akú majú cenu a až na tretíkrát, keď som im rozhorčená napísala, mi odpovedali. Katastrofa s niektorými agentúrami.
Odpovedať
Profilova fotka
mne tiez pekne nacenilii jednotlive polozky, zajtra sa ideme stretnut a riesit to detailnejsie s tym, ze nejake polozky vyhodim, nejake pridam :)
Odpovedať
@lucy_love Ja mam presne tento isty problem! :-S Mozno len na zaciatok skusaju ci das plnu sumu alebo budes sa dohadovat..
Odpovedať
@rmnka @nikus296 mne len poslali kolko kvety a kolko zvysok a ked som chcela nieco vyhodit cudovali sa ze ci od nich nechcem teda vyzdobu ze ved to je ako celok =-)
Odpovedať
Profilova fotka
cozeee, akoze ako celok? to co maju podla nejakeho katalogu ze toto je napr. vyzdoba c. 23b? :D to je blbost, oni ti to maju robit podla tvojej predstavy, mat pevnu taxu na kazdu polozku a potom podla tychto tax spravit cenovu ponuku, a nie ze 100 ks kvetov bude stat tolkoto, a ty budes chciet 99 a nato uz cena nieje...treba asi hladat inu agenturu :))
Odpovedať
@nikus296 tiez som si myslela ze to bude agenturou ale uz sa mi s rovnakym stylom ozvali 3.. :-S myslim si aj ze ich motivuje miesto svadby kedze je skor luxusnejsie a aj podla toho udavaju a odhaduju kolko by som asi mohla zaplatit!
Odpovedať
@bibkamaku Môžeš mi poslať bližšie info o tej agentúre? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Hm ale zas Na druhej strane z vlastnej skusenosti Viem, Ze odkedy sa dohodnete, Toto sa pomeni, Toto sa prida a Ak Uz Mate takuto pausalnu sumu Tak Uz sa Potom o to nestarate. My Sme to Mali Tak Ze Sme platili sumu Za vyzdobu+pracu ktora bola nemenna a Ako hovorim zmeny pocas planovania ju neobmedzovali a kvety sa platili samostatne, ceny Sme vedeli az v tyzden svadby-samozrejme mi povedala dopredu cca asi Ako to vychadza zvycajne ale tie ceny kvetov sa menia kazdy den pre dodavatelov a ano, moze sa stat Napr Ze teraz budu mesiac burky miesto Slnka a Preto bude tazsie vypestovat nejaky kvet a Preto jeho cena pojde zrazu hore. Preto vam to asi Tak hovoria.
Odpovedať
@lucy_love mne agentury take povedzme ze vacsie nacenili vyzdobu iba saly na 1 500-1 800 eur pri pocte hosti 100. Potom sa mi ozvala mensia agentura a ta mi este aj veci navyse aj s kyticou a pierkami z kvetov nacenila na 600 eur pristup nenormalny, uplne super zenska komunikacia na jednotku poradi, sama navrhne lacnejsie riesenie a netlaci ta do toho drahsieho aby zarobila :)
Odpovedať
@chris131313 Ano ale napriklad ja som chcela nacenit iba priblizne kvety a zakladne veci ako obrusy a stolicky a taniere. Nie x typov vaziciek a svietnikov a kamienkov a ked povedia ze ceny kvetov este nevedia tak som si ista ze dole s cenou nakoniec nepojdu ;-) ked nevedia kolko budu stat kvety podla coho to potom nacenuju? lebo ja som dostala aj cenu za kvety uz dost specificku. @matulka91 pre mna boli tie ceny v poriadku ale chcem vediet co za to dostanem a kolko lebo prislo mi ze si len vymysleli nejake cislo podla miesta svadby poctu hosti a co o nas vedia..
Odpovedať
Profilova fotka
@matulka91 prosim ta a aka to je agentura ?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Tak aby som tiez prispela do debaty :) Vyzdoba pri pocte do 45 hosti nacenena nad 3000 Eur :-D Tato suma ma v sebe zapocitane vytvorenie celkoveho dizajnu svadby, zapozicanie inventaru, kvety, kyticu a korsaze, stretnutie na mieste svadby za ucelom vytvorenia presneho navrhu, atd. Vsetko som dostala detailne rozpisane v cenovej kalkulacii na niekolko stran. Za kvety bola pausalna polozka 690Eur - s tym, ze kvety budu do tejto sumy, ak sa kvety navysia, tak sa potom platia navyse podla druhu a poctu. Nemusi ist nutne ani tak o to na akom 'luxusnom' mieste je svadba ako napriklad o to kolko produkcnej prace je tam treba vykonat a takisto aky je standard danej agentury - lebo samozrejme, ze agentury, ktore robia vacsinou svadby v kulturakoch budu mat ine cenove hladiny ako agentury, ktore sa specializuju na iny druh svadieb. S tym suvisi aj to, ci 'skusaju' ci da niekto plnu sumu alebo sa bude dohadovat.... Nemyslim si, ze sa s tymi 'lepsimi' agenturami da nejak extra dohadovat, pretoze su urcene klientom, ktori si to mozu dovolit a su ochotni to zaplatit, cize nechces ty, pride niekto iny. Ako jasne, ze sa da suma skresat, ak sa skresu poziadavky. Ja si napriklad o sebe myslim, ze som strasne marniva :-D ale zase az tak mi ne.... aby som bola ochotna zaplatit trojku za vyzdobu, cize nase cesty sa rozisli bez nejakej snahy o prisposobenie cenovej ponuky. @chris131313 @lucy_love @aandrejjka @nikus296
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy_love Tiez by ma zaujimalo aka to je agentura :) tak sa podel
Odpovedať
@petersdottir to bola ktora agentura? :-D mne tak okolo 2K davaju ponuky na vacsi pocet hosti co by bolo ok keby som ale vedela za co to je! :-D a aby som si mohla vybrat ze toto nechcem toto hej a cena sa podla toho aj prisposobovala..v skratke chcem value for money.. a ked sa s niekym neda dohodnut tak dovidenia hadam som ja klient nie ze oni budu so mnou cvicit!
Odpovedať
@rencacaaa agentura tip top Katka Chrapčíková ma stránku nájdeš ju na nete :)
Odpovedať
Profilova fotka
@petersdottir hmm myslim ze aj viem kto to mohol byt, aj mne jedna agentura takto sialene nacenila vyzdobu. :) ale myslim si, ze to moje nacenenie bolo fer a suhlasim s tebou, zasa si neviem predstavit, ze teraz sa dohodneme na kazdej polozke a potom pockaj, teraz sme sa rozhodli ze pridame vysoke sviecky, takze si pridajte dalsich €68.50, takze ok posielam novu cenovu ponuku... no preco by to mali robit a sa takto s tym trtkat ked mozu mat nevesty ktore nebudu spekulovat nad kazdou polozkou. Myslim si, ze ak to nacenenie je normalne, tak je lepsie mat v tom vsetko zahrnute a potom uz je to jedno co sa meni a pridava. Ja som dostala Tolko extra veci + tlac tlacovin rozny dizajn atd na ktorych sme sa ani nedohodli na zaciatku a bola som uplne v soku ze odo mna nechcela nic extra.
Odpovedať
@chris131313 ja sa napriklad chcem dohadovat na kazdej polozke aby som si vedela tu vyzdobu spravit na mieru a vedela presne za co platim kolko..a kludne budem doplacat postupne.. opacny sposob zrejme vyhovuje nevestam co nemaju cas sa tym zaoberat alebo nechcu alebo k tomu nemaju vztah mna to ale bavi a od agentury ocakavam ze zabezpeci jednotlive polozky a na mieste to naaranzuje.. ich odmena by sa podla mna nemala v tomto menit niako ci chcem taky svietnik alebo onaky alebo ziadny
Odpovedať
Profilova fotka
Ak ti nejaka agentura nerozpise jednotlive polozky vyzdoby a iba si "vycuca" sumu 1500 EUR, tak s nou okamzite prestan komunikovat a najdi si inu, lebo je to velmi neseriozne. Seriozna agentura Ti rozpise jednotlive polozky a ty si potom mozes vyskrtnut tie, ktore nechces. Ak by si pytali povedzme 300 EUR a nerozpisali, to je ok, ale pri sume 1500 EUR s Tebou musia jednat uplne inak ako pises.
Odpovedať
tu majú 50% zľavy a skvelý individuálny prístup fb sú Svadobná a eventová agentúra Livastyl
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, u nás stačí napísať a cenovú ponuku robíme zadarmo a do 24h. A u nás samozrejme viete za čo zaplatíte. K dispozícií je aj objednávkový formulár, v ktorom si viete objednať len veci ktoré chcete a vidíte tam aj presnú cenu za danú vec. Pekný večer.
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejjka Inak ja si myslim, ze tie top agentury 'nemaju radi' nevesty, ktore chcu nacenovanie takymto stylom, pretoze to sa potom moze lahko zvrhnut do kontroly a pocitania kazdeho kvetu, ci nahodou nezauctovali jednu ruzicku navyse, a podobne. Tym padom nadobudnu pocit, ze bud si control freak alebo si to nemozes dovolit, a teda si radsej pockaju na klienta, ktory ako vravi @chris131313 nebude spekulovat nad kazdou polozkou.
Odpovedať
@petersdottir Tak nemusia ma mat radi ale som ich zakaznik a platim im :-D a chcem vediet za co platim nejde tu o dve stovky... to za co platim musi mat aj tu hodnotu.. a plus ma ta vyzdoba do detailov zaujima a chcem sa aj zapajat a rozhodovat o kazdej vazicke a sviecke.. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@petersdottir Ano presne Tak som to myslela. @aandrejjka nic v zlom, ale myslim, Ze Je to presne tak
Odpovedať
@chris131313 ved v poriadku jasne ze to je pre nich tazsie ale ja som zakaznik.. nemozu mat stale nevesty ktore akceptuju prvu ponuku a daju im volnu ruku hlavne ked sa tomu chcem aktivne venovat :-) Ja chcem agenturu predovsetkym na to aby mi zohnali vsetky veci na vyzdobu a naaranzovali ju na mieste ale navrh a predstava bude moja ;-)
Odpovedať
@petersdottir @chris131313 @aandrejjka @miskamilka Dakujem za nazory, dufam ze sa s niektorou agenturou dohodnem na podrobnom rozpise. Rovnako ako aandrejjka aj ja chcem mat kontrolu nad vyzdobou a jednotlivymi polozkami a nemozu mi to odopriet alebo neposkytnut informaciu z coho dana vyzdoba pozostava :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy_love ak chces poslem ti tip na agenturu kde ti urcite rozpisu polozky a sama si mozes urcit ktore chces ponechat s ktore vyskrtnut.
Odpovedať
Profilova fotka
Necitala som vsetky prispevky, ale uprimne v principe ani poriadne nejde nacenit kazdu jednu polozku. Uz vidim ako by ste schvalili taku kolonku ako odvedena praca a cas, "know-how" agnetury (ano blbe pomenovanie, ale lepsie ako napisat cena za znacku) a podobne. Ked si hocijaku cenu rozpocitate na polozky, tak ano, vzdy mozete povedat, ze si to jednotlivo viete zabezpecit sama a lacnejsie. Nikoho neobhajujem, ale to je tak pri kazdej produkcii - rieseni eventu. Su veci, ktore sa jednoducho "nedaju rozpocitat" a nieje to ako nakup rozkov . Sluzby su komplikovanejsie ako klasicky obchod, to je cele. Samozrejme, ze mate vediet z coho sa suma sklada a co vam tento balik sluzieb obsahuje, pripadne ked si od niekoho prenajimate len stolicky, ci taniere, tak ano ,tam cena za kus je a bud sa vam paci alebo nie, ale ak vam ma niekto riesit vyzdobu komplexne a nie len prenajimate tovaru, je to viac ako napocitanie poctu navlekov a menoviek :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy_love Dobrý večer, sme aranžérsko-dekoračná agentúra RM LuxDecor. Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby. U nás sa rozpočet robí približný, podľa požiadavok klienta, ktoré nám pošle emailom, prípadne vyplnením dotazníka. Alebo priebežný, kde je už do detailov vypracovaný rozpočet, ktorý robíme ale na základe osobného stretnutia, kde si nevesta vie aj priamo pozrieť čo všetko na firme ponúkame. Čo sa ceny týka, závisí to od počtu ľudí a rozloženia stolov a zvoleného druhu kvetov, pre bližšie info mi prosím napíšte správu s tými údajmi a ja Vám vypracujem nezáväzný rozpočet alebo Vám viem poslať dotazník, kde máte každú položku vypísanú, taktiež tieto položky máte vypísané aj v rozpočte, aby ste vedeli za čo platíte. Prajeme Vám pekný večer
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, neskutočne ma hnevá takýto prístup , je to prístup ako oklamať človeka a zarobiť na ňom. Ja ako svadobná agentúra presne viem cenu každej jednej položky, nakoľko tieto veci kupujem musím vedieť aj za koľko ich idem prenajať. Preto ak Vám agentúra nerozpíše položky, že cena svietnika, cena obrusu, cena vázy, cena servítky , cena sviečky ide vás oklamať. V prípade, že máte neštandardné požiadavky a danú vec agentúra nemá povie vám aspoň približnú sumu, poprípade prezistí a povie reálnu sumu. Pri cene kvetov je to takto: 1. Agentúra ma na kvetoch maržu nastavenú tak, že aj v prípade ak by kvety boli najdrahšie neprerobia, typický prípad kvetinárstva fixná cena ruža napr 2, 2,50 až 3,50. 2. Druhý prípad: agentúra na kvetoch maržu nemá, ( účtuje si len prácu) a vtedy vám cenu nevie povedať ,ak sa jej pýtate, že aká cena bude v máji na ďalší rok. Vie vám povedať približne napr: tento rok v máji bola cena pivónie 1,30 na ďalší rok cena môže byť rovnaká alebo vyššia alebo nižšia ( záleží to na počasí, úrodnosti, na dopyte, sezónnosti, farbe, dĺžke, kvalite ). Ale musí vám vedieť povedať cenu aktuálnu ( cena sa hovorí približne na týždeň, je to z dôvodu , že kvety sa kupujú na burze a cena kvetov nieje vždy rovnaká, aktuálne cena svetlo modrej s jemným nádychom ružovej hortenzie je 2,65 ). Takže pre vysvetlenie : ak sa ma dnes opýtate aká je cena ruže, poviem vám to a táto cena bude približne platiť týždeň. Presnú cenu kvetov viac ako týždeň alebo mesiac či rok dopredu vám nepoviem a nepovie vám to nikto , je to burza. Snáď som vám pomohla dievčatá.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?