Ako poskladať svadobné servítky?

Profilova fotka
Ahojte, niekde bol link na postup ako skladat servitky na rozne sposoby. Neviem to najst. pls help :-)
Odpovedať
Profilova fotka
asi to nie je celkom ono, ale tu je kopa linkov. ja som z toho bola dost nadsena, ale ked som sa zamyslela, kto by to skladal... ale niektore vyzeraju fakt super. http://kitchen.robbiehaf.com/NapkinFo... http://interiordec.about.com/cs/napki... http://www.hormel.com/templates/knowl... http://www.butlersguild.com/guests/na... http://www.diynet.com/diy/le_party_fo... http://www.weddingdetails.com/plannin... http://www.911cheferic.com/main/04nov...
Odpovedať
Dakujem azalka, aj ja som prave tieto hladala :-D
Odpovedať
azalka si sikovna diky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem, dakujem, dakujem :-D
Odpovedať
Baby, pozerala som tie stránky so skladaním servítkov, ale zistila som, že to z obyčajných ani nejde poskladať, ja neviem či ten hotel kde to budeme mať bude mať tie látkové. Z toho to ide. Tak neviem.
Odpovedať
katy80 a skusala si aj take pevnejsie papierove servitky, co vyzeraju skoro ako latkove?
Odpovedať
Dik! Urcite nieco z toho vyskusam! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kočky, aj ja dakujem azalke za zverejnenie adries, práve si tak preberám v hlave svadobnu hostinu a potrebujem dat do nejakej formy obrusky. este raz dik 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
podľa mňa sú úplne úchvatné tie labute... a aj na svadbus a to hodí... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ste zlate, ze mi tak dakujete, ale ja som to tiez len sprostredkovala... takze treba podakovat nejakej dobrej dusi, ktorej meno uz ale neviem :-( kazdopadne mne sa tie servitky tiez velmi zapacili, len som potom prisla na taky prakticky problem - kto by ich poskladal? Vy to mate nejak vyriesene? budete ich skladat vlastnorucne, alebo Vam to spravia v restike, kde budete mat hostinu? my sme mali 80 ludi, takze keby som na personal vytiahla este nejake komplikovane servitky, tak by ma asi zabili :-D paa paa a vela stastia
Odpovedať
Profilova fotka
My to budeme skladať sami, mam niekolko dusiciek na to... budeme pri tom klabosit a urobime to cak cak... inak som to preložila do slovenčiny a vložila do jedneho word suboru, ak by ste chceli, poslem. Dajte info do internej.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Madeline, mne by si veľmi pomohla, keby si mi poslala ten súbor ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
ahojte rada by som vam v problematike o skladanie srvitkov pomohla,ked ze sa touto tematikou zaoberam a viem ake je to pre niektorych tazke rada Vam poradim najjednoduchsie skladanie, - jeden sposob je zakupit si knizku Skládame ubrousky (cca 3eura) - firma Duni ma dalsiu takuto knizku (cca 5eur) alebo ak chcete neake konkretne poslite mi poziadavku a ja Vam v zapeti zaslem foto aj s jednoduchym navodom x :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
staci dat do vyhladavaca skladanie servitkov a vytlacit si navod ja pracujem ako casnicka v stvor hiezdickovom hotely a kazdy vecer tam skladame nieco ine a tiez sme sa riadili navodom cez net x-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
madeleine ahojko prosim ta nemohla by si mi poslat preklad na to skladanie servitok mne by sa to zislo,kedze neviem oco tam ide... budem ti moc vdacna dakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
v kazdej restauracii alebo sale vedia, ze maju skladat servitky a vedia aj ako :) ale jeden vas navrh aj s postupom hadam nikoho nezmatie,,,myslim, ze toto je minimum o co sa ma nevesta bat... Ako su na tom niektore restauracie neviem, ale urcite kazdy hotel je vybaveny platenymi obruskami, pretoze tie sa nepouzivaju len na dekoraciu ale aj ako protismikove podklady na plato, a rozne ine veci, takze o to tiez strach nemusite mat.... a najlepsie postupy najdete len v knihach na to urcenych ale to su vyhodene peniaze ak to uz nevyuzijete, takze spoliehajte sa na personal :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte, vie mi niekto poradiť postup na skladanie servítky? ďakujem
Odpovedať
tak na tento obrázok by som aj ja potrebovala návod.... sa s tým trápim a nijako mi to nevychádza :-|
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Takze damy .. ja som na to prisla s pomocou mojho svagra ;) mam hotelovku skoncenu, ale toto mi dalo naozaj zabrat, no nakoniec sme prisli na to, ze tato nadhera je zlozena z 2 servitok rovnakeho vzoru . 1. rozlozite si servitku, a spojite dva protilahle cipy. Spodok, rozmerovo najdlhsi, o centimeter prelozite, aby bol hrubsi ( aby servitka lepsie stala, zalezi kolko vrstvova, aj je to obrusok snad ani netreba ) potom si vezmete vflasu a obtocite servitku okolo nej, aby dostala tvar a koniec, ten chvostik zasuniete za okraj 2. vejarik :) kamen urazu :D .. dosli sme na to, ze je to servitka mensich rozmerov a rovnako si ju rozlozite, spojite 2 protilahle cipy..a robite od jedneho cipu harmoniku k druhemu. a prilozte z predu .. Ono je to fotene tak, ze to vyzera, ze je to jedna .. no moj pokus vyzeral rovnako .. ;) tak neviem, hadam sme na to prisli ... tak vela stastia ;)
Odpovedať
@madeleine posli prosim ak to este mas dakujem!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@aliby28 Tebe to už asi nepomôže, ale možno sa to niekomu hodí: Rozložíte servítku a pravý roh začnete skladať do vejára do jednej tretiny servítky. Potom servítku prehnete (vejár spojíte) a z ľavej strany natočíte na fľašu. Pevnejšie servítky vám tvar udržia, tenšie treba zopnúť.
Odpovedať
Profilova fotka
@danielka1sk supeeer.. dlho som to hľadala.... ďakujem moc ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kamienok3 naozaj je to z jednej servítky,, ale nejak mi to nechce držať :-|
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Nevesticky prosim poradte navod na skladani ubrousku z dvou barev.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?