Ako a kde sa dajú kúpiť Chiavari stoličky na svadbu?

Ahojte chcela by som kúpiť ( nie prenajať) chiavari stoličky. Kupoval už niekto tieto stoličky? Ja by som chcela najlepšie kúpiť priamo od toho kto to vyrába. Nevie mi s tým niekto helfnút? Možno by som bola ochotná pristúpiť aj na prenájom ale za rozumnú cenu t.j. 2€, Ďakujeeeem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nika2727 a mas tusenie kolko jedna chiavari stolicka stoji?
Odpovedať
Profilova fotka
@nika2727 Dobrý deň, chiavari stoličky sú prevažne dovážané zo zahraničia ich cena sa pohybuje okolo 10 €+ doprava na SVK. Prenájom stoličiek je 3 € myslím, že takúto cenu majú všetky agentúry. Ak máte na pláne mať chiavari stoličky na svadbe tak určite by som ich na Vašom mieste nekupovala, aj vzhľadom na to, že v dnešnej dobe ich má skoro každá agentúra, ich prenájom by potom pre Vás možno nebol tak prínosný. Pouvažujte nad tým, alebo dajte lacnejšiu variantu a to návleky na stoličky ich cena za prenájom sa pohybuje okolo 1 € pekný deň :)
Odpovedať
@luxdecor 10€ a to prosím vás odkiaľ? ja som videla len vyše 30€
Odpovedať
Profilova fotka
@bibkamaku ja nehovorím ako sa predávajú na Slovensku ale ako sa dovážajú zo zahraničia ;) ale keďže treba rátať aj dopravu tak môže sa to kľudne vyšplhať aj na 30 €, záleží ako bude zaplnení kamión
Odpovedať
Profilova fotka
@nika2727 Dobrý deň, ak Vám aj ja môžem poradiť tak cena jednej stoličky pri kúpe je 38E/ks... A my ju taktiež prenajímame za cenu 3E.
Odpovedať
Profilova fotka
Kvalitné celodrevené stoličky pod 35 eur nekúpite. Stoličky mám na predaj aj na prenájom cena prenájmu je 3,50 s podsedákom.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, momentálne máme v ponuke zlaté a biele Chiavari stoličky na prenájom. ;-)
Odpovedať
Máme aj 200 ks bielych chiavari stoličiek Košiciach.Kontakt nájdete v našom profile.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?