Aké servítky?

Ahojte :-) Prosím poraďte. Aké servítky by som mala kúpiť? Stačia tie jednoduché? Alebo z netkanej textílie? Výzdoba bude cyklámenová. Dajú sa skladať aj tie obyčajné? Nechcem vyhodiť 100€ len na servítky (cca 100 ľudí). Ďakujeem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucuku Dobrý deň, ja všetkými desiatimi doporučujem z netkanej textílie - používame prioritne len tie, balík 50ks stojí cca 10 eur, takze polozka vo Vašom prípade 20 eur. Občas k obrúskom z netkanej textílie pridáme 3.-vrstvé v prípade viacerých chodov. Je to omnoho kvalitnejsie ako obycajne 3.-vrstvé. Pekný deň.
Odpovedať
@lucuku Ahoj :-) tiež budeme mať z netkanej.. Tie klasické sa ti budú žmolkatieť.. ale ako hovorí mojaoslava vyššie, môžeš doplniť aj kvalitnými klasickými. Záleží asi aj od vzoru, veľkosti, prípadne výrobcu obrúskov a miesta, kde kupuješ.. my sme balík tuším 40x40 (musela by som doma kuknúť), 50 ks kúpili za necelých 5€ v jednej predajni s obalovými materiálmi. Takže je to v pohode..
Odpovedať
Ďakujeem :-) Ak budem mať 4 chody, budem potrebovať 4x100kusov, alebo len 1x100ks?
Odpovedať
@lucuku ííha, dobrá otázka :-) asi záleží, akým spôsobom budú servírované... My v podstate budeme mať predjedlo, polievku a hlavné s obsluhou, potom už budú švédske stoly so samoobsluhou. Tak na tú prvú časť plánujem po 1 z netkanej.. potom už len klasicé. Ale možno prehodnotím po tvojej otázke ;-)
Odpovedať
Nechcela som ťa zneistiť :-) Priateľka si kúpila na všetky chody z netkanej textílie. Tak jej vyšli na 100€. My budeme mať olovrant pred kostolom okolo 15:00 (zabíjačkové hody), na večeru polievku s hlavným jedlom, okolo 12:00 zas nejakú 2. večeru a okolo 5:00 kapustnicu. Ja to chcem tiež tak, že 1x z netkanej a na ostatné chody obyčajné, ale teraz netuším, či na olovrant mám dať z netkanej, alebo na večeru.
Odpovedať
@lucuku ja som váha, z toho si nič nerob :-) Mne sa stále najviac páči tá varianta dať na hlavné jedlo z netkanej - teda polievka s hlavným.. ostatné klasické, to už aj tak nebudú jesť všetci. Možno sa skús kamarátky spýtať, či boli aj využité všetky...
Odpovedať
@mojaoslava vy predávate servítky? Neviem to nájsť na vašej stránke.
Odpovedať
@lucuku aj ja som chcela z netkanej pre imidz lebo to dobre vyzera, ale hostom sa papulka lepsie utiera do obycajnych servitok,,,my sme nenasli mentolove z netkanej textilie tak sme dali obycajne mentolove co som nasla nahodou v kvetinarstve a nikto sa nestazoval,,,a k tym chodom --- urcite iba jednu na zaciatok z netkanej, ved ona sa pekne sklada a podla mna je tam iba na ozdobu,,,mozno ma niekto iny nazor, ale este som nevidela, aby sa s chodmi menili aj servitky 40x40 cm z netanej textilie,,,ak by som nasla take ake chcem z netkanej tak si ich asi kupim, ale popravde su to vyhodene peniaze sa som rada, ze som ziadne nenasla :)
Odpovedať
Ďakujem za nápady :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucuku Dobrý večer, nie obrúsky nepredávam, obrúsky kupujem pre mojich klientov a v každej jednej výzdobe sme použili z netkanej textílie. Podľa môjho názoru na olovrant pouzite obycajné 3.-vrstvé, na slávnostnejší hlavný chod pouzite netkanú a na druhú večeru a kapustnicu stacia aj obycajne jednofarebne. Dnes kúpite aj profi balenia 250 ks obrúskov za cca 5-10 eur obyčajné.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?