Aké kvety k hnedej výzdobe?

Ahojte :) ... svadbu mám v januári a výzdobu si budem robiť sama. Budem mať hnedé štóly na bielych obrusoch a do toho krémové sviečky (plávajúce vo vode). Servítky ešte nemám, chcela by som niečo v hnedo-krémovej kombinácií, prípadne so zlatou. Aké kvety sa k týmto farbám hodia? Premýšľala som aj nad tým, že by pekne ukázalo ak by kvietky orchidey plávali medzi sviečkami ale bojím sa, že bez váz budú stoly vyzerať prázdne.
Odpovedať
Profilova fotka
máš tak veľa možností - sama si si to zadefinovala - biela a krémová. Navyše akýkoľvek akcent žiarivej farby. Ak máš pocit, žeby bez váz tam bolo prázdno, použi konáre vŕby kučeravej natreté na bielo s bielymi kvetmi orchideii a zlatými ozdobami. HneĎ budeš mať bohatú výzdobu.
Odpovedať
Profilova fotka
modre hortenzie
Odpovedať
Profilova fotka
K hnedej a bielej... Modra...Zlta.. Zelena..Fialova.. Ruzova.. Neutralna kombinacia ku ktorej sa hodi kazda farba kvetov..
Odpovedať
Ďakujem pekne za rady :-) tie konáre vŕby napadli aj mňa, no kvety na nich asi nevydržia...Ale skúsim dačo vymyslieť
Odpovedať
Moja dcéra Martinka mala túto istú farebnú kombináciu,vyzeralo to veľmi pekne a miesto živých kvetov som vyrobila 3D kvietky v polyst.guli. Sviečky dozdobené stužkou a jedným kvietkom. Kyticu na hlavnom stole aj ozdoby mám,ak by si chcela viac foto.
Odpovedať
biele alebo ružové
Odpovedať
Profilova fotka
biele, kremove
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som volila jemnu pudrovu ruzovu, bielu...:)
Odpovedať
Profilova fotka
orchidey by boli pekné na tých konároch vŕby :) orchidey si zastriekaj obyčajným lakom na vlasy a vydržia dlho :)
Odpovedať
My sme mali tuto kombinaciu a rozonofarebne kvety + oranzove doplnky. Oranzova sice nie je moja oblubena farba, ale do priestoru sa hodila. Myslim, ze na ozivenie sa k hnedej a kremovej hodi velmi vela roznych farieb. Ak chces, pozri moj album.
Odpovedať
ja by som k hnedej zvolila zltu, broskynovu, staroruzovu, biela vanilkova pri hnedej neviniknu, hneda sama o sebe je tmava farba a posobi pochmurne..:)
Odpovedať
mna hned napadli oranzove gerbery :-D asi preto, ze som ich mala aj ja a vyzeralo to skvelo a podla mna by si nimi krasne ozivila tu hnedu ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no ja by som dala zltu,alebo ruzovu
Odpovedať
Profilova fotka
@martinka6282 Zvolene farby su jemne, mne by sa hodilo pridat tam kvety miesane z farieb odtienov fialovej, ruzovej, purpurovej. K zvolenej farebnej kombinacii sa skutocne hodi takmer akakolvek vyrazna farba. A taktiez sa to da udrzat v tlmenej verzii s odtienmi hnedej, kavovej, smotanovej, bielej, zlatej. Zalezi, k comu ta to viac taha. Vidim, ze svadba bude v zime, takze vyber kvetov bude trochu obmedzeny.
Odpovedať
@vierka1970 to je krásna výzdoba, tiež si to nejak tak predstavujem :) s tými pol.gulami ste ma inšpirovali, budem mať aj látkovú kyticu, takže vymyslím také aj na stoly :)
Odpovedať
Ešte pár na inšpiráciu.
Odpovedať
Na pierka sa ešte dali malé textilné smotanové kvietky a vyrábali sme aj darčeky pre hostí,kuk na martinecka11.
Odpovedať
@vierka1970 mali ste naozaj prekrásnu výzdobu :) medzičasom som si vymyslela ošúpané prútie z kučeravej vrby, do toho ratanové guličky a na to pripnuté kvietky z orchidey.... doma som si to skúšala aranžovať, dúfam, že to bude aj v sále tak dobre vyzerať :) ďakujem za rady a inšpiráciu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?