Aká výzdoba do modro žltej sály?

Ahojte nevestičky ktorá z Vás mi pomôže vyriešiť moju dilemu a povie mi aká výzdoba by sa mohla hodiť do modro žltej sály. Do modrej by som už viac nechcela ísť pretože sa mi to zdá už aj tak dosť tmavé. Preto by som to chcela trochu osviežiť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som dala len zlte masle na stolicky a štóly na stoly :) aby sa ta modra zjemnila
Odpovedať
Tiež som o tom rozmýšľala a ešte aj o tom že by som použila cyklamenové sviečky, žlto cyklamen. obrúsky a kvety len neviem či by to už nebolo moc 3 farby :-)
Odpovedať
Ja by som Vám poradila, napr. smotanovú, bledo žltú, zlatu :-)
Odpovedať
Tie farby sú dosť výrazné, asi by som tiež ostala pri tej žltej, zlatej alebo smotanovej ako píše @marykristin
Odpovedať
Ja by som si to predstavovala nejak takto len organza by bola len žltej farby :-) + dokladám fotku takého môjho malého výtvora ktorý plánujem zakomponovať do výzdoby ako darček pre hostí :)
Odpovedať
Profilova fotka
Posielam pár tipov ako naopak využiť charakter priestoru, veď žlto modrá kombinácia je kráľovská kombinácia. Odporúčala by som výraznú farebnú plochu napríklad obrus a doladiť ho svetlými doplnkami aby ste pritiahli pozornosť zo závesov na svadobný stôl. Vidím, že ste sa zablúdili do ružovej, v tom prípade kombinujte radšej opatrne, s heslom menej je viac, zvoľte radšej kvalitné jednofarebné obrúsky a štólu aby výzdoba v konečnom dôsledku nezvierala roztrieštene. V každom prípade vám držím palce. :-)
Odpovedať
aj ja by som sla do zlatej :)
Odpovedať
asi budem musieť od tej ružovej naozaj upustiť :-)
Odpovedať
Ak môžem poradiť..určite by som sa tiež prikláňala zlatá,krémova,žltá...posielam pár foto na inšpiráciu :)
Odpovedať
Ale ak by sa Vám páčila modrá tak posielam aj tu zopár foto...a to sme robili výzdobu v kulturáku,kde bola bordova farba...
Odpovedať
Asi predsa len ostanem pri tej modro žltej aj keď som moc nechcela. Veľmi pekne vám ďakujem za všetky nápadíky :-)
Odpovedať
ona uz je nadherne vyzdobena su tam pouzite pre mna nadherne farby staci uz len dodat nieco na zjemnenie ako ti tu davaju napady, ale do ziadnej ruzovej by som nesla mozno jemna zelenkava, lebo je to dost vyrazne mozno zlata, ale ta zanikne pri ostatných vyraznych farbach ja som mala vyzdobu smotankovo zelenkavu do cervenej a zltej a bolo to nadherne, ale nesmelo to byt vtierave v tziadnom pripade , lebo to rusi a nie je to dobre proste daj tam farby, ktroe zjemnia ak poznas ten kruh farieb podla toho sa rozhnodi mne to velmi pomohlo proste ja som mala velmi velmi prevelmi vela cervenej zltej jedno s druhym a ta moja kombinacia bola nadherna proste torhcu kamienkov par kvietkov a ani nemusis vymyslat ostan pri tej farby len nieco dodat a je to
Odpovedať
Článok sa načítava...
Kruh farieb nepoznám ak by mi niekto poradil o čo ide budem rada :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pozdravujem, pozrite si tento typ vyzdoby, odporucam viac bielej a modru len na jemny kontrast. Nie je zle pouzit aj zltu, ale vzhladom na osobitost zltej farby a netypicky interier danej saly, by som odporucala skor zjemnovat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?