Aká svadobná kytica?

Ahojte, mam dilemu a uz je nacase ju riesit. Budem sa vydavat 23.4.2016 v bielych satach, snubenec ma modry oblek. Ja planujem kupit modre lodicky Vyzdoba je ladena do zelena..kvetova vyzdoba bude jarna farebna. Aka kytica sa asi najlepsie hodi? A co pierko pre zenicha? Neviem si predstavit dat na modry oblek zelene pierko. Za kazdu radu maximalne dakujem :-)
Odpovedať
@petuspeto podla mna nemusis ladit farbu vyzdoby s farbou kytice..aj ja mam biele saty a snubenec bude mat modry oblek ( dufam, ze taky najde, este furt si ho nekupil, ma cas) :-D termin mame rovnaky, ja budem mat kyticu z hortenzie ruzovej..a co keby si das bielu kyticu?
Odpovedať
Profilova fotka
Preco podla mna super kombinacia. Teraz sa hodi kazda farba ku kazdej ked to vies urobit vkusne... Drzim palce :-)
Odpovedať
Nooo nieco v bielej aj mna napadlo..a takisto by boli aj pierka a vsetko..uz ma boli hlava z rozmyslania :-D asi nie som prilis pedantna nevesta :-)
Odpovedať
@petuspeto ani ja to tak neprezivam :) hlavne, aby sa ludia dobre najedli, vypili si a zabavili sa :) nikoho nebude trapit, akej farby je vyzdoba a ci ti ladi s kyticou a pod. Aspon ja si take veci nevsimam :) ked idem na svadbu, idem sa tam vzdy zabavit :) nech Vam to vypali podla predstav :)
Odpovedať
My sme tak neplanovane otehotneli.. :-) cize faakt toto neriesim.. :-) hlavne ze mam poriesene vsetko podstatne :-)
Odpovedať
@petuspeto gratulujem :) uz aj my by sme brali veru :)
Odpovedať
@ophelia22 Nam sa nedarilo..v oktobri sme zacali s planovanim svadby..vybavovacky a tak..a v januari nam zasvietili // na teste ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@petuspeto Tak to gratulujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@petuspeto tak pred oltarom budete traja, to je pekne ;-)
Odpovedať
Ja mam vlastnorucne vyrobenu aby mi vydrzala aj fotenie 😊
Odpovedať
Profilova fotka
Kytica z brošní
Odpovedať
Mna skor zarAZILA Cena ze 60 e to vaaaazne?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@luciato12 Tak neviem v akom zmysle to myslíte ale každá jedna kytica obsahuje minimálne 25 brošní. Neviem, či máte predstavu koľko stojí jedna taká brošna ale za takúto cenu kúpite živú kyticu . Ktorá vám za týždeň zvädne... takže len toľko . Cena nieje ani zďaleka taká akú by si kytičky zaslúžili :) v zahraničí sa len pre orientáciu pohybujú okolo 200 € ..
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som trochu z iného súdka :-) rozhodla som sa pre kytičku z prírodných materiálov mám v kytičke sušené kvety :-) nakoľko celá výzdoba bude taká natural, aj kytice na stoloch :-)
Odpovedať
@lenkaleanka to bude krásne vyzerať, určite :)
Odpovedať
Drahý materiál ešte nie je zárukou, že výsledný produkt bude aj esteticky spracovaný. Nič v zlom, ale tie kytice pôsobia preplácane, použitý materiál je nevhodne skombinovaný. Problémom dnešnej doby je, že každý sa cíti byť odborníkom na všetko a tak to potom vyzerá. Ak už človek nemá potrebné vzdelanie v danom odbore je dobré aspoň sa poradiť s odborníkom v danom odbore a nepodľahnúť klamlivému názoru laikov. ktorí o estetike nemajú ani potuchy. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ammi tak teraz ste ma celkom pobavili nabudúce keď budem robiť kyticky na zákazku podľa želania zákazníka určite sa s vami poradím ;) takisto nič v zlom sto ľudí sto chutí. Ako by to vyzeralo keby všetci robili veci rovnako. Neviem síce v čom ste odborník vy :D ale moje kytice si vždy majiteľku našli...
Odpovedať
@sarahevents @sarahevents Môj príspevok bol písaní ako zamyslenie sa pre všetkých amatérskych tvorcov bez odborných znalostí hrajúcich sa na profesionálov . Stačí si pozrieť ponuku rôznych svadobných agentúr, alebo kvetinárstiev na tejto stránke, v 90% prípadov sa jedná o čistý amaterizmus . S údivom sledujem tvorbu rôznych všeumelcov , pre ktorých sú estetika, kombinácia farieb, floristické pravidlá a pod. jednou veľkou neznámou, ako ponúkajú svoje divotvorné kreácie za premrštené ceny. Nikde v mojom príspevku nepíšem, že by mali všetci robiť veci rovnako, len sa snažím poukázať na to, aby ľudia robili svoju prácu na profesionálnej úrovni, čo bohužiaľ bez patričných odborných znalostí nie je možné. Skutočný profesionál dokáže svojmu zákazníkovi vhodne poradiť,aby bol zákazník spokojný, ale zároveň sa nemusel za svoju prácu hanbiť, keď budú jeho prácu hodnotiť iní. Napr. skúsený florista dokáže neveste podľa postavy a strihu šiat navrhnúť vhodný typ kytice, aby jej kytica opticky neskracovala postavu, alebo ju zbytočne nerozširovala, podobne ako šikovný kaderník vie zákazníčke poradiť vhodný účes, prípadne krajčírka vie odporučiť správny strih šiat, aby lahodili postave a zvýraznili prednosti a zakryli prípadné nedostatky postavy. ps. Ak Vás zaujíma moja odbornosť, som florista s dlhoročnou praxou a znalosťami (Majster SR vo floristike). Dúfam, že je moja odbornosť dostatočná a nevyzerám ako amatér, ktorý nevie nevie o čom píše. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no pierko by malo byt zladene k svadobnej kytici... aspon tak to budem mat ja a videla som to aj na viacerych svadbach... my mame bielo zlatu vyzdobu a ja si teda neviem predstavit ze by som mala zlatu kyticu a drahy zlate pierko ;-) ;-) ;-) ... ja budem mat jemne ruzove a biele farby v kytici a drahy bude mat take podobne pierko ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?