Máte skúsenosť s reštauráciou Mladosť v Prešove?

Hlavne ma zaujimaju nevesty, ktoré ste tam mali svadbu a výzdobu ste nemali od nich. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj posielam par fotiek z mladosti... :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@janka_k9 moje styri kamaratky mali svadbu v mladosti (3 z nich v mensej sale, 1 v tej vacsej). Vsetky mali vlastnu vyzdobu a robili si ju viac menej same (za pomoci kamaratok ;-) ) Ta kamoska, ktora bola vo vacsej sale si pozicala stolicky chiavari, urobilo to svoje, inak sa musia mat navleky, klasika..Inak saly su pekne biele, takze s vyzdobou myslim ani jedna z nich problem nemala (ja som pri jednej asistovala :-) ). Co bolo trosku neprijemne, ze hned rano salu museli vypratat. Neviem ako je to teraz, posledna z tychto svadieb bola cca pred rokom.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme tam mali svadbu vo februari. V mensej - kongresovej sale. Salu ti mozem odporucit :) Jedlo a pristup p. Horovskej na jednotku s hviezdickou :) co sa tyka vyzdoby, tak poviem to tak, ze my sme si ju roibli sami a aj ludia, ktori tam pracuju si ju prisli obzriet a povedali, ze je to ine ako ked sa hodi na stol stola, sviecky a masle na stolickach v rovnakej farbe. ak chces, aby to bolo "rozpravkove" tak rozhodne si pohladat inu agenturu alebo sprav vyzdobu sama (ak by si chcela poradit,pomoct tak rada, pretoze tuto mensiu salu poznam po nasej svadbe velmi dobre :O) pozri si moje fotky v svadobnom albume, mam ich tam celkom dost zo saly a tiez v albume Mladost Presov :)
Odpovedať
Profilova fotka
Zdobili sme v tychto priestoroch mensiu aj vacsiu salu. Ocenujem biele steny, cize si mozete zvolit akukolvek vyzdobu. Urcite odporucame, najst si overenu profesionalnu agenturu, ktora disponuje rozsiahlym inventarom. V nasej ponuke najdete aj rozne originalne produkty, samozrejmostou su satenove materialy, klubove taniere...V pripade otazok kludne sa mozete obratit na mna.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?