Agentúra na svadobnú výzdobu v okolí Michaloviec 12.8.

Caute, viete prosim o nejakej agenture / o niekom, kto vie vytvorit krasnu vyzbodu (Zemplinska Sirava, okres Michalovce?)- viem presne, co chcem, len potrebujem, aby mi to tam niekto naaranzoval a zmanageroval v den svadby. Vopred dakujem, Daniela
Odpovedať
a kde budes mat svadbu?
Odpovedať
@3011ketrin v altanku v hoteli Glamour
Odpovedať
Co viem tak skoro kazde kvetinarstvo v michalovciach chodi robit vyzdoby. Neviem ci nejake v Mi poznas alebo nie?
Odpovedať
@3011ketrin dakujem za odpoved. Velmi nie, preto sa pytam :-( najradsej by som isla po odporucani
Odpovedať
@danik111 mate aj rozpocet? to je tiez dolezite :-/
Odpovedať
@danik111 nám robilo kvetinárstvo čo je v tescu hned pri vstupe...spokojnosť s cenou aj kvalitou
Odpovedať
@smolki ahoj- no popravde, ani neviem, co by nieco take stalo, co chcem- preto by bolo super sa s niekym porozpravat @lenulikus dakujem, hned sa na to pozriem- moje dekoracie nie su len kvetinove- robia aj cosi take, vies?
Odpovedať
Profilova fotka
@danik111 dobry den:) chcem sa opytat mate uz nejaku vyzdobu zabezpecenu idete cez agenturu galaxy alebo nieco ine? Tiez mame svadbu na sirave a uvazujeme nad svadbou pri vode bude to v glamour predpokladam ze aj vy tam budete mat. a s vyzdobou som este nepohla.mate nejake napady pripadne uz akukolvek skusenost popri vybavovani? dakujem
Odpovedať
ja mám teraz v máji 28 svadbu v glamouri
Odpovedať
@tinkak85 @smoulinka8 Caute dievcata. Vacsinu vyzdob si robim sama ale potrebujes niekoho Na kvety a aby to dal vsetko dokopy. Tinka, uz sa mi ozvali nejake agentury- galaxy som ani neoslovovala- mala som odporucanu Gabiku z flordeluxe. Vybavovanie- ja zijem v zahranici, tak to vsetko ide cez email a telefon a ludi, ktorych som si vybrala, su v tomto spickovi. Radsej zaplatime trosku viac, ak vidim, ze sa mi snazia vyhst v ustrety nez sa I'm prinucovat. Jediny problem mam s tortou, este som nenasla nikoho, kto by bol super ochotny, co je velmi smutne :-) kludne mi napis spravu a mozem ti viac veci povedat. Smoulinka ty mas vo vnutri svadbu? Ako ide vybavovanie-? :-)
Odpovedať
@danik111 jj mám vo vnútri....tak ja som mala jednu pani, čo mi mala pomôcť s výzdobou ale nakoniec to ona zrušila lebo vraj sa jej nepáčil názor môjho snúbenca....podotýkam za celé stretko povedal asi tri vety, že čo sa mu nepáči a čo áno...a ona to zrušila....a vraj to robila celý život...no ďakujem pekne za profesionalitu....... takže nakoniec si riešim výzdobu sama....ja nechcem nič komplikované, keďže ten priestor vo vnútri je sám o sebe veľmi pekný a elegantný....boli sme si poriešiť menu a aj iné veci....myslím že zatiaľ celkom fajn....a čo tebe?? s kým komunikuješ v glamoure??
Odpovedať
@smoulinka8 to sa mi nechce verit!!! Katastrofa :-( ja komunikujem s panom cuchracom a musim povedat, je uplne super :) vsetko mi vyjde v ustrety- bolo by uzasne, keby vsetci taki boli!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@danik111 skus flordeluxe. nam robilinv Moussone. su z KE a urobia ti vyzdobu podla rozpoctu
Odpovedať
@danik111 ja komunikujem so slecnou kohutovou a tiez je fajn tiez nam vychadza v ustrety...akurat smr chceli izby lebo v rodine mame male deti a uz nemali volne tak sme jej povedali ze ked sme sa boli informovat ohladom miestnosti tak nam povedali ze mame cas s rezervaciou izieb a teraz uz nemali volne....ale dala nam aj tak dve izby tak aspon to :).... ak smien vediet na kolko vas vyslo menu??
Odpovedať
@smoulinka8 este nemam vobec sajnu- lebo ja som si vymyslala vlastne menu aj casovy harmonogram aj ine napoje atd tak potom sa dozviem tu pohromu, ked to bude vsetko naplanovane :) ty si si vyberala zo standardnej ponuky?
Odpovedať
hej vybrali sme si z ponúk čo mali oni tie dve menu....tak ty zrejme nebudeš mať veľa ľudí keďže budeš mať svadbu vonku.....ja som sa musela trošku uskromniť pretože budeme mať cca 120 ľudí....ale aj tak nás vyšlo menu na 36,8 :-.
Odpovedať
Profilova fotka
Troška inšpirácie pre nevesty ,,Glamourky" ;) pekný deň
Odpovedať
Profilova fotka
Sme svadobná agentúra, ktorá pôsobí na východnom Slovensku. V ponuke máme chiavari stoličky v bielej farbe a mnoho iného. V prípade otázok nás kontaktujte, radi odpovieme.
Odpovedať
Profilova fotka
@danik111 Ahoj ja som sa dlhsie odmlcala lebo som riesila ine veci.Rozhodli sme sa prelozit svadbu na buduci rok ale vsetko uz bolo vybavene.Ja som vybrala agenturu galaxy pani bola naozaj mila vysla v ustrety so vsetkym.potom daj vediet ake menu si mala a nejaku inspiraciu kedy si zacala riesit obrad vonku? ja som sice pisala do vinneho ale pri tom to ostalo bez stretnutia:) a bez platenia este.Nam menu vychadza cca na 34€ ale zase nevieme co bude v pomuke buduci rok urcite pojdeme na ochutnavku. a s tymi izbami co ste tu spominali tak dibre vediet ze treba skoro rezervovat:)
Odpovedať
@tinkak85 jednoznačne treba riešiť izby skôr....určite hneď pri rezervovaní miestnosti...nemajú veľa izieb a ak náhodou bude mať nejaká firma v tom čase teambuilding tak zaberú veľa izieb...ako to bolo v našom prípade
Odpovedať
Môžem odporučiť aj kvetinárstvo Verde pri Družbe. Nám robili výzdobu reštaurácie aj obradu v záhrade a samozrejme ostatné ako kyticu atď. Veľká spokojnosť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?