Je 1000 € veľa za svadobnú výzdobu?

Nevesticjy svadobna vyzdoba, v hodnote 1 000 euro pre cca 80 ludi, sala je velmi pekna a budu sa zdobit stoly a jemne okna take detaily a schodiste,chodba.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@bianka... tazko hodnotit, kedze zavisi od toho, co vsetko vramci vyzdoby mate. Kvety? Inventar? Ine dekoracie? Ale v principe to nieje nestandardna suma za vyzdobu.
Odpovedať
neviem, u nás na východe pýtajú takmer všade cca 300€ za výzdobu, takže 1000ka sa mi zdá strašne veľa, ale ako píše vyššie kathy, záleží od toho, čo, aj keď toto sa mi zdá aj za ohňostroj k výzdobe veľa :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som platila 320€ komplet sala(stoly,stolicky,na strope v zavesoch balony,po zemi balony na kamienkoch,okna,chodba) dalej vyzdoba auta a kostola,plus svad.kytica a kytice pre mamy a druzicku,pierka a ovocny stol...takze urcite vela
Odpovedať
Profilova fotka
ja platim 600 tusim.. 1000 je fakt moc na mna...
Odpovedať
Záleží, čo tam všetko je, čo si tam predstavuješ, kde to bude, od koho a aký máš limit, ale za mňa to nie je vôbec veľa. Určite to bude vyzerať na úrovni ;-)
Odpovedať
velmi vela...mi mame do 400 e a vsetko co len chcem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ejha..ked citam, ze je to vela a ze tu tolke mate cca tretinu ci polovicu, tak to ja nejdem pisat moju sumu :) :) :) ale tak my chceme dost zivych kvetov, tym sa suma navysuje. Tym padom 1000,- vela nieje.. preto sa to tazko posudi.
Odpovedať
Profilova fotka
aj my sme mali do 400, zalezi od toho ake je to komplikovane.. vacsinou si pytaju za hodinu a ked to je komplikovane, tak im to trva dlhsie a aj cena je vyssia ;)
Odpovedať
pre mna osobne likvidacna suma, ale tak ak niekto je ochotny tolko dat, tak nevidim dovod preco nie :-D si pripadam ako jedina s okliestenym rozpoctom po niektorych prispevkoch :-D
Odpovedať
Obrusy davam ja,svietniky,sviecky,ruze s gipsonkami,elast.navleky,masle so sponami,svetel.stena.,ozdobne gule spustene na stuzkach v okne,zakrite bielou latkou 3 stlpi,nad vchodom do restauracii zavesne biele zavesy,na chodbe lucerny,tabula so zasadacim poriadkom a kvetinova vyzdoba na chodbe.Vyzdobene zabradlie na schodisti.Svadobna kytica+pierko.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer takú istú výzdobu vrátane svadobnej kytice a iných vecíVám viem spraviť lacnejšie ak máte záujem ozvite sa.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
@petulda333 ahoj prosím ťa kto ti robil vyzdobu aka agentura?dakujem :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Dobrý deň,výzdobu robila naša agentúra.
Odpovedať
Profilova fotka
Zo začiatku ako som zháňala niekoho na výzdobu mi jedna pani nacenila 1300 e :D Skoro som spadla zo stoličky :D Nakoniec sme zohnali výzdobu za 550e aj to je dosť podľa mojej polovičky ale čo už nech to stojí zato :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@zuzula777 prosím Vás viete o nejakej agenture ktorá sa fakt kolíše v cene 300E ? :) pretože niesom ochotna vyhodit 1000E za vyzdobu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@petulda333 prosím Vás aku agenturu ste mali ? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sabina554 prosím Vás aku agenturu ste mali ? :)
Odpovedať
@bianka... mne to príde veľmi veľa za výzdobu. Nám povedali že máme rátať tak 4-6€ na osobu, takže aj keby sme mali 100 ľudí, čo sa nebudeme mať tak by to bolo najviac 600€ alebo keby to bolo za tie 4€ tak 400€. Ale aj tak rozdiel oproti 1000€. Podľa mňa prehnané
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkaml neviem, či nájdeš takú lacnú výzdobu, resp.agentúru...väčšinou sa to pohybuje od 400 vyššie...ja som mala niečo požičané, niečo kúpené a sami sme si robili výzdobu a vyšlo nás to do 200€ :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ludmilka15 v tom čase ako ste Vy mali svadbu ak sa nemýlim v Košickej Polianke sme tam boli pozrieť sálu na našu svadbu a výzdoba bola pekná :) ja sa len obávam toho,či budem stíhať ozdobit tu sálu a či nebudú zbytočné stresy :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkaml no viem, že niekto bol práve vtedy pozrieť, tak sranda že práve vy :) neviem no, my sme to stihli vo štvrtok za pár hodín. Nebol to problém, len si treba dohodnúť viacerých ľudí :) najviac času zabralo rozmiestnenie stolov a vešanie pom pomov, výzdoba stolov je už potom v pohode
Odpovedať
Profilova fotka
@ludmilka15 áno my sme boli,ale nakoniec sme si vybrali KD v Bohdanovciach kôli väčšej kapacite :) ak sa môžem opytat odkial ste kupovali vyzdobu ? :) a ikebany Vám niekto robil alebo ste si ich robila sama ? :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si myslím, že je to akurát. Nezda sa mi to vela ani malo..proste presne.A myslím že to bude taka obstojna výzdoba, resp. niečo zaujimavejšie než organza a mašle na stoličkách....kedze viem ako sa to pohybuje resp aj v rámci ceny prace, materialov a všeho..Tak myslím že máš nábeh na peknu výzdobu:) Samozrejme ako som povedala, navley mašle, organza v strede...tak to za tuto cenu neočakávam....to by bolo ozaj vela keby sa jednalo o toto. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkaml aha, ani som nevedela, že tam je väčšia sála :) nejaké veci z aliexpresu, vázy na stoloch s aranžmánmi som mala požičané od známej, ale 3 mi dorábala sesternica a na hlavný stôl sme mali ikebanu požičanú z ginky :) tam majú fakt pekné veci na zapožičanie
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa to zdá ešte znesiteľné. Mne výzdobu nacenili na cca 800€ a mám v tom výzdobu sály, obradu, kytice (svoju aj tú na hádzanie), autá, exteriér a taktiež upratanie po svadbe.
Odpovedať
Ahojte nevestičky:) my už máme konečne termín svadby, z čoho sa nesmierne teším, takže sa tiež ideme naplno pustiť do ostatných vecí. Viete dať aj typy na nejaké dobré firmy na svadobnú výzdobu? My budeme mať cca 70 hostí ale 1000 eur sa mi zdá veľa, ale samozrejme každý podľa seba. Svadba bude v BA
Odpovedať
@lenkaml nepoznám nič konkrétne, lebo mne robí výzdobu hotel, takže som si t nezisťovala, to len z počutia od známych, že okolo 300€ mali za výzdobu :)
Odpovedať
mne sa to iba za salu zda vela. ja som mala 75 ludi a sice to nerobila externa agentura, ale hotel a stalo toa si 400€ - s cerstvymi kvetmi. v Nitre. Je to v ramci miesta svadby? ci je to externa agentura, kde platis teda extra pracovnika a pod.?
Odpovedať
Profilova fotka
zakladatelka temy ma uz hlavne rok po svadbe :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@bianka... mne to príde naozaj veľa za výzdobu, my čo sme si zisťovali tak by sme mali platiť okolo 500€ aj to by som chcela ešte nejako vyšpekulovať aby nám dali nejakú ešte zľavu, no uvidím či sa mi to podarí :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?