1000 euro svadobna vyzdoba, vela???

Nevesticky svadobna vyzdoba, v hodnote 1 000 euro pre cca 80 ludi, sala je velmi pekna a budu sa zdobit stoly a jemne okna take detaily a schodiste,chodba.
Odpovedať
1
2
zalezi od rozpoctu, tvojho ocakavania, ponuky ... :-) ak je to tak, ze nemusis pohnut ani prstom, nic kupit ... a mas na to ... a nevies si predstavit lepsie investovat 1000e, tak potom preco nie, pravda ? ;-)
Odpovedať
podľa mňa je to dosť veľa, ja počítam, že dám za výzdobu max. 700 e a to mám cca 150 ľudí :)
Odpovedať
@bianka... a nemas nejake fotky ako ukazky? Ze ako by to priblizne malo vyzerat? Ono, je to velka suma, ale ked v tom mas napriklad vela zivych kvetov, kludne to tolko moze vyjst. Ja som chcela do vyzdoby bohate huste kyticky zivych ruzi a pivonii, co sice vyzera krasne, ale je to dost drahe. Ale nelutujem, v sale to ukazalo nadherne. Pozeram, ze svadbu mas o viac ako rok. Dovtedy si tie peniaze mozes postupne odlozit.... Kazdopadne, zavisi to od toho co konkretne v tej vyzdobe mas
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, venujem sa výzdobe a ak mi poslete predstavu Vašej výzdoby a aj fotku saly aby som vedela čo ako vyzera. Tak Vám viem spraviť predbežnu kalkuláciu. V prípade záujmu sa ozvite a dohodneme sa. Napíste mi aj co konkretne odomna ocakávate a potrebujete. s pozdravom Monika
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer ak máte záujem zavolajte alebo napíšte aké sú Vaše predstavy alebo čo obsahovala objednávka,ktorú ste zadali a môžem Vám to nakalkulovať alebo poradiť.
Odpovedať
No tak mne sa to zda velmi vela.To musis jest striebornyni pribormi neviem co este.Myslim ze je to prehnane vela.Daj si urobit ponuky a kalkulacie este inde.
Odpovedať
@bianka... odpoved na tvoju otazku.... ano je to vela. pokial chces uplne klasicku a vkusnu vyzdobu, podla mna stroj je max. 500€.... pokial nejaku gycovitu..... 1000€ mas aj malo... odpovede na tvoje pripadne dalsie otazky: je 1000€ za pozicanie siat vela? ANO je 1000€ za kameramana vela? ANO je 1000€ za fotografa vela? ANO je 1000€ za salu vela? ANO v pripade, ze ti svadbu platia rodicia alebo na to mas, odpovede su samozrejme NIE... potom ale nechapem dovod zadania otazky.... zeby chvala??? ak nie tak potom uplna naivita....
Odpovedať
Profilova fotka
@lienka.7 👏👏👏 gratulujem! Dalsia nevesta, ktora Len Preto, ze si to nemoze alebo nechce dovolit ma vsetko co stoji viac ako €500 za gycovinu. Naozaj skvely (ne)utocny prispevok. 👍 Pytala sa asi preto, Lebo v Tom Nema prehlad. @bianka... Vsetko zalezi od toho, co v tej vyzdobe chces. Urob si presnu predstavu a napis ju roznym dodavatelom. A ked ti oni poslu cenovu ponuku na tu istu vec, tak zistis, ci to bolo vela, alebo aj ostatni by tolko chceli. Nezabudni ze pri dodavateloch platis za meno ako aj za samotnu vyzdobu. Ale to meno ti potom garantuje istotu a kvalitu.
Odpovedať
@chris131313 prepac, ale ja som nereagovala na teba, tak nechapem tvoju potrebu reakcie na mna..... nikomu nezavdim ani nie som zatrkpnuta, ale neviem, niekore prispevky su ako z rise divov.... takychto prispevkov je tu neskutocne vela..... cize neviem, ci ste niektore take naivne, alebo len sa chcete takto (skryto) chvalit. pozri, pokial na to mam, dam hoci aj 3 000e na vyzdobu a nemusim sa tu vypytovat ci je to vela alebo malo.... tiez kazdy sudny clovek si vie "zratat" za co plati... meno, znacku a pod. mne robila vyzdobu "obycajna" aranzerka - pozor NEZHADZUJEM JU, naopak, bola to genialna BABA!!!!! a komplet vyzdoba s kvetmi, vazickami, navlekmi, konfetami, ikebanmi ma stala tusim 300€.... nic preplacane a VKUSNE podotykam... a velmi dobre mi poradila a zbytocne na mne nezarabala ako myslim to mnohe ci uz agentury alebo ine osoby robia.... no pokial chce niekto gycovinu v style 1000 a 1 noc (a aj take sa tu najde, ale hold kritika a iny nazor sa tu asi nenosi), aj tych 1000€ je zial malo....
Odpovedať
@bianka... je to veľmi veľa !
Odpovedať
@lienka.7 Preco by mala byt vyzdoba za tisic eur gycova? A taka co stoji 500 vkusna? Ved to vobec nezavisi od ceny. Gycova sa da urobit za 300 aj za 1000 eur... rovnako aj vkusna - moze byt lacna aj draha. To zavisi len od ludi, ktori tu vyzdobu robia a od vkusu, aky maju.
Odpovedať
my sme malli cca 100 ludi,vyzdobu som si robila sama a vysla ma na cca 100eur...za 1000 eur som mala zaplatene stvrt svadby,pritom nechybalo nic, nebola pritomna ziadna znacka, boli ludia ktorych mame radi, ale hlavne co bolo bola laska, ktoru si za peniaze clovek nekupi..
Odpovedať
Článok sa načítava...
@bianka... urcite je to vyssia cena za vyzdobu, ako je priemer. ale ked na to mas a je to tvoja vysnena vyzdoba, tak preco nie. ja som to robila tak, ze som si zistila stale zakladnu najnizsiu cenu za kazdu polozku na svadbe a uz podla kvality a podobne som sa rozhodla, ci mi staci ten najlacnejsi zaklad alebo si radsej priplatim (a kolko) za nieco kvalitnejsie, krajsie a tak. spravis si tak dobry prehlad a vies odhadnut aj svoje moznosti aj na com ti zalezi viac, ci na jedle, vyzdobe, satach, hudbe, ci si mozes dovolit uplne vsetko alebo pripadne vobec nic, lebo na to nemas. len si treba urcite urobit prehlad, hlavne v okoli, lebo moze na druhom konci slovenska byt nieco za skvelu cenu, ked jednoducho v tvojom okoli to za taku cenu ani nenajdes
Odpovedať
preto si robím výzdobu sama.... a nie hocijakú, ale chcem tu vintage.... budem mat aj drevo na stole, saténovú organzu a čipku.... a toto všetko ma vyšlo asi 200 eur... pre 75 ľudí...+ všelijaké iné rekvizity... pre mňa je 1000 eur nehorázne veľa za také niečo....
Odpovedať
Zas sa raz ozval niekto, kto je do všetkého múdry a len preto, že na to nemá alebo toľko nechce dať, je to hneď veľa a bude to gýčové. Videla som výzdoby za tisíce EUR a od gýčových mali ďaleko. Všetko drahé neznamená nevkusné, tak láskavo prestaňte urážať. Už mi ide na nervy, že kedykoľvek si niekto dovolí viac, hneď je to zbytočné, nepodstatné a nevkusné a ľudia sa začnú do dotyčnej navážať. Keby tak niekto urazil vás, že je to len za 300€, tak je to lacné, chudobné a neviem aké? Vyjadriť sa je jedna vec, ale urážať je druhá ;-) a videla som tu výzdoby za 100€ a bol to gýč ako mraky. Hlavne si treba uvedomiť, že do tisícových výzdob nejde organza a látkové kvety, ale tisícky živých kvetov a veci, ktoré bežne vo výzdobe za 300€ neuvidíte. To robí ten veľký cenový rozdiel, nie prirážka za agentúru, tak sa najprv informujte a potom sa vyjadrujte. @chris131313, povedala si to veľmi pekne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Musim suhlasit s @malaopicka a @chris131313 . Je to o tom vsetkom, co sa tu napisalo..a gyc sa FAKT neda posudit len sumou. Ja osobne ked tu vidim na vsetkom nacapene male umele ruzicky, kamienky a vyrezavane srdiecka a pod. tak to je pre mna brutal gyc. A nie zaplatit si za zive kvetinove aranzmany. Ano, vela penazi za jeden "zur", ale to uz je o priorotach a tomu, co si kto moze dovolit. Aj za menej penazi sa da urobit vkusna vyzdoba, ale toto je fakt o vkuse a moznostiach. To aj saty za 1000,- eur su gycove oproti polyesteru za 200,-? Akakolvek tema o co je vela, je malo skonci dvoma tabormi. A osobne, maloktora nevesta, ktora na to aj naozaj ma, sa tym potrebuje chvalit :) uzite si pripravy..nech uz mate na to akykolvek rozpocet.
Odpovedať
1000 eur - neuveriteľne veľa, vyhodené peniaze!!! Toľko fakt môže investovať len niekto, kto si to nefinancuje sám, ale spolieha sa napr. na rodičov. Ale to by som im ani nespomenula, lebo by som sa hanbila... napokon svadba nie je o čo najvyšších výškach platieb, ale o niečom úplne, ale úplne inom. Bohužiaľ, väčšina neviest si tu sníva vzdušné zámky, len by ma zaujímalo, koľké z nich si užili napr. 10-výročie svadby.
Odpovedať
@mika5555 nemas pravdu. My si kazdu jednu polozku na svadbu platime sami. Vyzdoba bude drahsia, lebo tam chceme mat vela zivych kvetov. Nie je to o vzdusnych zamkoch, ale o tom, ako si to chceme urobit, za co sme ochotni zaplatit viac a za co nie. Pre nas to nie su vyhodene peniaze a ani si nemyslim, ze to bude gyc. Nechcem sa chvalit ani nikoho napadat, len si myslim, ze niektore si myslite, ze len vas nazor a vase zhodnotenie, kolko co moze stat, je spravne. Skuste sa zamysliet...
Odpovedať
Profilova fotka
@mika5555 nesuhlasim s tebou vobec..my sme si svadbu platili sami, a vyzdoba nas stala vyse 1000eur, ale nelutujem to! bola to najkrajsia vyzdoba, aku som kedy videla, vsetci hostia boli ocareni...pre mna to bolo dolezite, ako bude nasa sala a cela svadba vyzerat, vsetko bolo podla mojich predstav.
Odpovedať
My sme mali na svadbe 32 ludi a vyzdoba nas vysla cca 300 Eur. Tato cena zahrna len material, lebo vsetko som si robila sama, takze s pracou by to bolo este viac. Vyzdoba bola v duchu jutovina, cipka, drevo a pivonie, takze si spocitaj ako to vychadza, ked mas 80 ludi. A hlavne niektore vyhranene nazory tu ani necitaj, ked na to mas a chces to, tak investuj. Jasne, ze ked niekto zarobi 500 eur mesacne, tak neda tisicku za výzdobu, ale pre niekoho je to polka vyplaty mesacne alebo cela vyplata a ked clovek dlhsie planuje svadbu, da sa na to nasetrit.
Odpovedať
@mika5555 žiaľ, nemáš pravdu, my si svadbu budeme platiť sami a výzdoba nás bude stáť tiež viac. Viem, že niektorí si to nemôžu zo svojho platu zafinancovať, ale netreba hneď zaškatuľkovať všetkých a hodiť ich do jedného vreca. Mnohým nevestám by tu toľko rodičia ani za výzdobu nedali, no ak chcú, našetria si sami, pokiaľ sa im dá. A mnohým na tom nezáleží alebo si potrpia viac na jedle. Treba si trošku rozšíriť obzory a brať do úvahy aj názor druhých ľudí. Nie všetci, čo majú drahšiu svadbu, ju majú "zadarmo" vďaka rodičom.
Odpovedať
Profilova fotka
Ani veľa ani málo. Záleží od toho, čo všetko chceš mať vo výzdobe. Osobne si za tú sumu viem predstaviť aj stavebné úpravy. A určite by som osobne takú sumu nedala. Aj ty by si si vedela túto sumu znížiť, ak si prejdeš položku po položke.
Odpovedať
Proti gustu žiaden dišputát. Ja nemám rozpočet na to, aby som dala toľko peňazí na výzdobu, ale zasa, ak na to dotyčná má a chce toľko investovať, smelo do toho, ak sa to neprepískne, bude to byť nádherná výzdoba :-)
Odpovedať
@bianka... pokojne si takú výzdobu daj spraviť a vieš prečo? lebo to je tvoja svadba a len ty najlepšie vieš, čo sa ti páči a čo tam chceš mať :) a keďže tebe musela predbežný rozpočet posielať aranžérka tak sama musíš vidieť, koľko ktorá položka spapá a či to tak chceš :)
Odpovedať
moj nazor je taky, ze ak tuzis mat vela kvetov vo vyzdobe, chod do toho :-) nech si tu kazdy hovori co chce, ale kvety urobia taku neopisatelnu atmosferu, na ktoru bude kazdy spominat. A nazory, ze vyzdobu si aj tak nikto nezapamata su blud. Pretoze ak vyzdoba vyrazi ludom dych (v tom pozitivnom slova zmysle) :-D budu si ju pamatat a stale o nej hovorit. Ak je to obycajny priemer v style len aby nieco v tej sale bolo si nikto pamatat nebude. Aj ja som si za vyzdobu priplatila a nie malo a poviem vam, ze nelutujem ani jeden cent, usterili sme na inych somarinach typu pohare, podbradniky a vysledok stal za to. A urazat ludi co su ochotni si priplatit za zive kvety a taku nadheru vyzdobu nazyvat gycovina je detinske a trapne.
Odpovedať
Profilova fotka
och, to je brutalne vela, prerataj si to na sk. Dala by si tolko slvenských korun na výzdobu....akoo ja ani polovicu, je to len jeden vecer a myslim že aj za 200e sa da krásne vyzdobiť sála....nedaj sa oklamať spoločnosťami ....A inak...menej je niekedy viac
Odpovedať
mozno by bolo dobre napisat co vsetko v tej cene mas zahrnute :-) pises, ze sala - stoly, chodba a schodiste...ak vsade budu zive kvety a aranzerka musi pracovat na vyzdobe niekolko hodin je to ok :-) ale ako pisu baby, skus si pozistovat ceny u viacerych dodavatelov a uvidis ako sa pohybuju ceny za podobne sluzby a potom sa rozhodnes :-D A najma vsetko je o kompromisoch. My sme nesetrili na jedle, na alkohole, na vyzdobe a na fotografovi...zvysok sa da aj lacnejsie pozhanat.....ziadne vysluzky pre hosti, ziadne torty navyse ci svadobne limuziny, holubicky a podobne....su to prkotiny, ale ked scitas vsetky vydavky na tieto drobnosti iba pozeras kolko peniazkov sa da usetrit
Odpovedať
Dakujem za vase odpovede, ale sme si to prehodnotili a ano 1000 euro, je velmi vela. Nasli sme niekoho ineho v inej cene, tak dufam ze to bude pekne :-)
Odpovedať
@bianka... na tvojom mieste by som si dala spravit kalkulaciu u 2-3 firiem. Ale nepises dolezite veci, ake kvety a co presne znamena ta vyzdoba stolov, okien, chodby a schodov (velke ikebany alebo jednoduchsie kyticky, a ostastana vyzdoba len nejake girlandy z umelych materialov alebo zive kvety?) tiez je rozdiel mat vyzdobu z ruží alebo z karafiatov...a viem si predstavit, ze sa ta cena moze vysplhat do 1000cov 8-) ale osobne by som sa priklonila radsej k zlatej strednej ceste
Odpovedať
@bianka... este ma napadlo...nemusis mat vsade len kvety, sala sa da vyzdobit aj dekoratívnymi lampášmi (najlacnejsie dekoracie su asi v Ikei alebo aj v Kik ) a pekne naaranzovanou látkou (ci uz organzovou alebo čipkou alebo jutou...) inspiracii je na nete dost ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?