Vyber torty

Kolko toriet pre cca 100 ludi alebo ake velke?
Odpovedať
Tak počítaj 20dg na osobu.A určite Ti aj niekto donesie,veď u nás na Východe je to zaužívané.No a svadobnú veľkú určite budeš mať, tak počítam kolo 15kg a ešte jednu menšiu tak asi 5kg.A budeš mať aj na rozdávanie do krabičiek.
Odpovedať
Dakujem objednavala som si jednu mensiu a este trojpodchodovu ale bojim sa,ze bude malo tak asi zmenim na stvorposchod.
Odpovedať
Profilova fotka
a myslim ze to nebude malo, vsak budes mat este aj zakusky nie?
Odpovedať
@matka1903 urcite nebude malo! vezmi si kolko kolacov budes mat a ked nebudes krajat tortu o osmej vecer, tak urcite si nedaju tortu vsetci. Bola som aj na svadbe, ked o druhej rano nebola torta rozkrajana... takze som z nej nemala nic. Priznam sa, ze my do krabiciek tortu urcite nebudeme davat, iba vysluzkove kolaciky, preto budem mat 3poschodovu do 12-13 kg.
Odpovedať
@matka1903 pri 100 ľuďoch nepočítaj 200g na osobu, pri maslových plnkách už vôbec nie. Netreba ti 20kg svadobnú tortu, podľa mňa tých 15-16kg maximálne v pohode stačí, aj to len vtedy, ak ju budete krájať ku káve po prvom chode. Nie všetci si dajú - diéta, prejedení všetkého možného, niekto torty nemá rád....čím viacej ľudí je na svadbe, tým menej platí že na osobu treba 200g. Iné je, k je torta na oslavu napr. narodením, vtedy radšej viac, ako tých 200g na osobu, ak by si chcel niekto pridať. Píšem z mojich skúseností, je zbytočné, aby ti ostalo celé spodné poschodie. Torta okolo 15kg môže byť aj štvorposchodová, tak ako si písala, ale možno stačí aj väčšia trojposchodová.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?