V ako predstihu ste dávali tortu a zákusky na stoly?

Profilova fotka
Plánujem si urobiť jeden osobitný stôl (na štýl candy bar), kde budem mať tortu a zákusky. Organizujem si plán v deň svadby. Kedy by sa mali dať tie zákusky a torta na stôl. Máme svadbu v máji, tak už môže byť dosť teplo. Hostia z obradu by mali prísť okolo 15:30. Mala by som ten stôl pripraviť ráno, pred obradom (okolo obeda) alebo sa to má dať z ľadničky po obrade na stôl?
Odpovedať
@daniela877 podla mna do chladnicky a personal to napr. o tretej vylozi na stoly - kto by to potom take roztecene jedol keby to od rana bolo na stoloch v teple? :-N :-N :-N
Odpovedať
@daniela877 úplne postačí, ak to dá personál na stôl tesne pred vašim príchodom. V máji môže byť aj okolo 30 stupňov, vtedy je dobre mať pripravené zákusky dvojmo, po nejakom čase ich vymeniť, dať na stôl tie z chladničky a tie, čo sú vonku , doplniť a nechať vychladiť. Tortu, ak je poťahovaná, by som dala na stôl tesne pred vaším príchodom, vydrží aj pár hodín, poťah funguje trochu ako izolátor teploty. Pred jej rozkrájaním je dobré ju dať aspoň na hodinu vychladiť. Ak je torta čokoládová, alebo nepotiahnutá, ak by bolo príliš horúco, vyložiť ju len na hodinku tesne pred vaším príchodom a potom dať do chladu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?