Trojposchodový stojan na tortu. Kde by sa dal zohnať?

Profilova fotka
Ahojte, nevieme mi niketo poradit, kde by so zohnala trojposchodovy stojan na tortu? (obrazok mam v albume), tak aby hore bola torta a na spodnych poschodiach kolaciky v tvare torty? Alebo ktora by Ste mi ho mohla za daky poplatok pozicat a ci predat? Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
alesja my tiež taký zháňame ale asi skôr ako ho zoženieme dáme si ho vyrobyť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, skuste si pozriet Zdruzena stredna skola potravinarska Bratislava, Harmincova maju tam v ponuke vselijake veci, co sa tyka pecenia..a su tam aj nejake stojany. Len pri vsetkych nie su obrazky, takze najlepsie by bolo sa na nich priamo nakontaktovat a popytat sa. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem za radu studioesprit - tento kontakt som dostala na IP a uz som si tam aj volala, na moj termin maju volnu 4-poschodovu, ale to je OK, lebo mne na to az tak nezalezi. Nepredstavovala som si sice ten stojan skleneny, ale lepsie ako nic. Aj tebe velmi dakujem bambulka :-)
Odpovedať
kolko pytaju za pozicanie?
Odpovedať
Profilova fotka
okolo 250 SKK ak som to spravne pochopila ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
zima • Dnes o 17:04 ahojte prosim poradte kde sa da kupit poschodovy stojan na tortu dakujem anka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
adka1711 • 29. júl 2010 o 19:56 Ahojte prosim vas vedel by mi niekto poradit kde by sa dal zohnat 3 alebo 4 poschodovy stojan na tortu ale nechcela by som ho nad seba ale keby bol neak inac ulozeny dakujem moc za rada
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
aj ja mám túto istú otázku, kde by som zohnala 3 alebo 4 poschodový stojan na tortu???najlepšie sklenený, ak nie neva...:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?