Tradicna svadobna torta(poschodova a potom ste krajali hostom alebo ste mali Netradicnu tortu?(foto)

-alebo by ste radsej uprednostnili cupcake(personalizovane muffinky s menom pod mensou svadobnou tortou v rovnakej farbe) - ked mate tak pridajte svoje foto svadobnej torty aku chcete alebo budete mat :-)
Odpovedať
no keďže my ešte len budeme mať svadbu tak ti fotku nepridám, teda aspoň nie tej našej ale my budeme mať normálne klasickú poschodovú tortu. odkrojíme prvých pár kúskov a zbytok už dokrája čašník a ostatní to budú roznášať ľuďom na miesta :)
Odpovedať
podľa mňa sú tie cupcakove torty vhodné skôr pre menšie svadby alebo ako doplnok k normálnej torte lebo si neviem predstaviť aký veľký by musel byť ten stojan na takú tortu keby bolo na svadbe sto hostí
Odpovedať
Mali sme 4-poschodvu "klasicku" tortu - piskotove cesto a mascarpone-jogurotva plnka s ovocim. Zdobena bola len kremom, ziadny marcipan ani ine potahovacie hmoty. Odkrojili sme prvy kusok, s manzelom sme si ho dali spolu a potom obsluha dokrajala zvysok a servirovala kazdemu hostovi.
Odpovedať
Pečiem svadobné torty, aj cupcakes, mám aj sedemposchodový stojan na ne, ktorý požičiavam, ak je na svadbe 90-100 hostí, nevesty väčšinou chcú cupcakes na stojane (zmestí sa ich tam okolo 70-80) a k tomu tortu 3-4 poschodia. Ak je svadba menšia, zmestí sa na stojan menšia torta plus cupcakes k tomu. Na svadbe predsa mladomanželia nerozkrájajú celú tortu, aspoň podľa mojich skúseností. Odkroja sebe, prípadne rodičom, o ostatné sa postará personál.
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna zalezi hlavne od poctu hosti. Pri cupcakeovych tortach, no neviem, aka by musela byt velka, aby sa kazdemu uslo. Radsej by som volila asi klasiku. Odkrojite pre seba pre rodicov a ostatok uz personal dokraja a aj porozdava. Z toho by som si tazku hlavu nerobila ;-)
Odpovedať
No my budeme mat klasicku a este jednu slanu . Nakrajame par kuskov a potom dame dokrajat servirkam
Odpovedať
Tortu z kolacikov by som volila ako len taku doplnkovu a nie hlavnu svadobnu tortu. Hlavne teda kvoli tomu, aby sa z tej hlavnej uslo kazdemu :)
Odpovedať
musíte vy vedieť či je možné na cupcakovú tortu dať toľko cupackov aby to vystačilo pre všetkých hostí. ja by som to tiež riešila poschodovou tortou a k tomu možno takúto ako doplnok napríklad do candy baru ak budete mať :)
Odpovedať
Ako hlavnú tortu, hmm to by som si asi premyslela, keďže by z nej malo byť nakrájané každému. to by tých koláčikov muselo ale byť. Radšej len ako 2 v poradí alebo do candy baru by sa celkom hodila. No je zas jasné, že pri menšej svadbičke, kde bude hostí pár, by byť mohla
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?