Svadobne zakusky - svojpomocne

Ahojte! Rozmyslam nad tym, ze by som si nejaku (mozno aj vacsiu) cast zakuskov ns svadbu napiekla sama. Celkom ma to bavi a este je to aj zo zdravotnych dovodov. Pomerna cast rodiny a aj snubenec ma alergiu na mlieko, takze u obycajnej cukrarky asi nepochodim. Nemam rada, ked sa pouziva stuzeny tuk, ja mam najradsej, ked sa do kolacikov pridava kokosovy olej a su z kokosoveho alebo mandloveho mlieka. Inak svadba bude malicka, asi max. 25 ludi, iba najblizsia rodina. A este zboznujem mandlovu tortu z IKEI, tu si urcite donesiem , aspon sama sebe pre radost :-D Mate skusenosti s pecenim pred svadbou? Stihali ste to, ci nakoniec neostal cas a treba sa spolahnut na cukrarku? Dakujem pekne za rady :)
Odpovedať
Profilova fotka
Zákusky na hostinu by si teoreticky mohla zvladnut aj sama, ale do vysluziek by som dala robit cukrarke.
Odpovedať
baby prosim vas a ako viete kolko zakuskov my mame tak 80 ludi a neviem kolko na hostinu a kolko do vysluziek...
Odpovedať
@evelinka1234 my budeme ratatť asi tak cca 5 ks na osobu do saly a do výslužky cca 20 ks..to už podla toho , že či pojde pár ,alebo 4clenna rodina nejako nastavime :) a dalej ratam zakusky do prace my dvaja + rodicia do prace,po susedoch ,my dame aj dj,zivej hudbe + kucharom,obsluhe cosi a určite ti niekto pomoze s niečim tak das zakusky :)
Odpovedať
@carloscarlosko dakujeeeem za raduu
Odpovedať
@iivanka1987 Dakujem pekne za radu, urcite dam nejake spravit aj na hostinu, a do vysluziek dam spravit par zakuskov pre kazdeho :) Nastasie na svadbe budu iba rodicia a surodenci a starke, tak hadam nebudu kritizovat ze na malej svadbe nie je vela zakuskov :D Tiez by ma zaujimalo, kolko zakuskov davate na osobu. Ja rozmyslam na 4/5 ks na osobu.
Odpovedať
Profilova fotka
@lili1990 Ano, na hostinu 4-5 ks, tak radili dievcata aj inych diskusiach.
Odpovedať
Profilova fotka
noooo jedine v tom prípade, že v tom máte hobby a záľuby inak by som sa do toho vôbec nedala. v piatok sa bude riešiť rozvoz zákuskov, treba ísť na nechty a ešte kopu iných vecí. a tak to ide celý týždeň pred svadbou ;-)
Odpovedať
@lili1990 určite by so do toho nešla, na svadbe budeš uťahaná ako mača. Choď na stránku www.tortyodmamy je tam more cukrárok, bez mlieka pečú viaceré, aj bezlepkové, nemal by to byť problém. Ušetriť neušetríš nič, žena, ktorá pečie stovky zákuskov týždenne, nakupuje suroviny za iné ceny, za aké ich kúpiš ty. Ja som minulý rok piekla švagrovi na oslavu 250 plus dve torty a som si povedala, že nikdy viac. A 250 kusov je nič. V sobotu doobeda som bola KO, neviem si predstaviť, že by som mala mať svadbu a baviť sa do rána....
Odpovedať
@veronn27 @maslenka Dakujem baby, veru som si to aj ja uz rozmyslela :-D Budem piect, ale iba par ks, tak na doplnenie, zvysok bude od cukrarky. Keby sa mi nebodaj nechcelo, alebo som nestihala, tak sa na to vykaslem. V piatok som robila cupcaky s polevou s gastanoveho pyre, bolo ich asi 50 a veru som mala dost na vecer :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?