Svadobné zákusky. Má každá strana na stole svoje?

U nás si každá strana nevesta ako aj ženích objednávajú zvlášť zákusky (ciže iný dodávateľ, iný počet). Chcem sa opýtať ako to chodí na svadobnej hostine, má každá strana na stole svoje zákusky..alebo sa pomiešajú. Ako to bude u Vás?
Odpovedať
Profilova fotka
aj my si dávame zákusky piecť každý zvlášť, ale na stole ich budeme ma´t pomiešané. podľa mňa by to bolo divné keby na hostine mala každá strana iné zákusky
Odpovedať
Profilova fotka
ono to býva tak, že tie zákusky sa prinesú na miesto hostiny deň pred a oni to potom dávajú na stoly. Určite neriešia, ktoré zákusky dávala ženíchova a ktoré nevestina strana, býva to pomiešané
Odpovedať
no tak už som zažila aj takú svadbu že toto je naše a toto je vaše a bolo to dosť blbé.. napr. jedny mali venčeky a druhí nie a pod. čiže podľa mňa by sa určite mali pomiešať!
Odpovedať
U nás bolo zvykom..že zákusky sa nemiešali...preto sme objednali aj 19 druhov...ale druhá strana trvá na tom..že zákusky sa miešajú..tak preto sa pýtam na názor...:))
Odpovedať
podľa mňa je to odveci, lebo ja napr. milujem venčeky a dobošky.. a teraz keď si predstavím, že my by sme ich nemali, ale tí druhí áno, tak by bolo asi trápne chodiť kradnúť z druhého stola :-D
Odpovedať
a celkovo mám taký názor, že je to svadba nás dvoch a na oslave sme už rodina všetci a všetko je spoločné, nie vaše naše..
Odpovedať
nooo tak sme sa az teraz po vsetkych opletackach dozvedeli...zevraj aj u nas sa miesali...:))..ze casnici uz na to nepozeraju...tak je to vyrieseneee...tak potom neviem kde sme to zobrali...ale viem ze ked som bola jednym na svadbe..tak to bolo delenee... cele mi to prislo blbe..este o kolace sa starat na svadbe....:))
Odpovedať
Profilova fotka
my sme boli objednávať zákusky minulý piatok a bola s nami jak moja mamina, tak mamina nastávajúceho a zákusky sme objednávali spoločne. Žiadne naše a vaše. To mi príde divné :-| To ako keby naša strana dostala na večeru rezeň a druhá smažený syr. Jedna svadba, jedno menu, jedny zákusky, jeden alkohol nie? Všetko sa objedná spoločne a náklady sa rozdelia na poly. Aspoň u nás :-)
Odpovedať
tiez som za to aby sa zakusky pomiesali a kazdy mal moznost ochutnat z kazdeho druhu. pripadne dat zakusky na stoly, ktore su zvlast urcene pre obcerstvenie a odkial si mozu svadobcania brat podla chuti. Na stol dame pravdepodobne len zopar aj zo slaneho aj zo sladkeho v ramci vyzdoby a najviac bude samostatne na stolocho odkial si budu moct brat. Aj ked stale nad tym premyslam ako to spravit aj s napojmi...nepaci sa mi ked su flase nastoloch, kde sedia hostia, tie stoly su tak prepchate...co vy na to?
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa to tiež nepáči, dodávateľ nám navrhol aby boli na boku na zvláštnom stole, spolu s tvrdým alkoholom, ktorý sa u nás moc nepije, s kávou a tak. Na stole budú na začiatok tie malé flašky, tretinky sú to tuším. A veľké dvojlitrovky budú bokom
Odpovedať
Profilova fotka
Bože mňa by ani nenapadlo že ešte aj zákusky môžu spôsobiť problémy a že niekto kupuje zvlašť z jednej a druhej strany :-D ale to bude asi tým, že si to všetko riešime s drahým sami. Mmmmmm nie tý to nebude proste mi to pripadá divné :-) :-) :-)
Odpovedať
najjednoduchsie podla mna je, dat zakusky upiect na jednom mieste a ked tak, si platenie rozdelit rovnym dielom...u nas zakusky platila moja mama, bol jej prispevok k svadbe...
Odpovedať
Článok sa načítava...
my sme to mali tiez pecene na jednom mieste. ale platili sme si to sami a dohormady. inak kamosi co mali svadbu dali si piect na jednom mieste a len kazdy svoje pocty, kedze vela robia prave vysluzky. inak je rozumne ich miesat, ak uz ich mate z roznych miest.
Odpovedať
Profilova fotka
aj mi si davame piect na jednom mieste,a platim to ja nakolko je to moja svadba...jedina vec co mi zaplatila mama boli obrucky...tam to haslo....
Odpovedať
tiež som zástanca toho aby sa zákusky miešali, nebudú si predsa svadobčania chodiť obzerať stoly že čo majú iné tí druhí. nech majú všetci zo všetkého ;-)
Odpovedať
ja som z Ba a snubenec z Levoce...my davame piect na vysluzky v Ba a oni davaju piect na vysluzky a na hostinu tam... :-)
Odpovedať
kamila mi máme ten istý "problém", ja som z nitry a frajer z levoče (spišský štvrtok) :-D malajana koľko koláčikov ste počítali na osobu?
Odpovedať
my sme davali piect v Ke, svadba bola v Ke, zenich je z BA a po svadbe sme zobrali nejaku cast kolacov do BA, bolo to v pohode. Tie co sme vedeli ze vezmeme, sme dali do mrazaku a ked sme docestovali boli este studene.
Odpovedať
Jaj, prepacte, myslela som, ze riesite aj prevoz vysluzky ;-) U nas to co sa donieslo sa pomiesalo medzi ostatne a vsetko islo na stoly. Zakuskov sme mali dokopy 800 na 30 hosti aj s vysluzkami. No boli to dost velke kolace, aj 2x tak velke ako od inej cukrarky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?