Svadobné koláče a torta - Košice a okolie

Ahojte, chcela by som vas poprosit o nejake tipy na svadobne kolace a torty pre Kosice a okolie Kosic. Dakujem :-)
Odpovedať
Ahojte, dievčatá. :) Opäť otváram túto diskusiu, lebo zúfalo hľadám... Okrem odporúčaní na Top torty z Michaloviec som nič konkrétne a dobré nenašla. Takže ešte raz - prosím o vaše odporúčania na svadobné zákusky v KE a okolí. Chutné, moderné a za dobrú cenu. :) Veľmi pekne ďakujem!
Odpovedať
@jackiedanielsova Ahoj :) Zdenka Skolnikova/ ona je sice poprad,ale sak aj mne ich viezla bez problemov do Fricoviec.Fotky kolacov su v albume,ak sa lubi poslem kontakt do spravy.
Odpovedať
@sweetluska Budem vďačná za kontakt, prípadne link na FB. :)
Odpovedať
sweet cupcakes na fb :) v KE na Miškoveckej
Odpovedať
@jackiedanielsova ohľadom koláčov za mňa určite Sladký domov, Kavečany, škvarkové mini pagáče sme mali zase z pekárne Juno Hrašovík, tortu sme neriešili, to ti neviem povedať :-)
Odpovedať
Ponúkame realizáciu Cake baru, v apríli realizujeme aj ochutnávku
Odpovedať
@mar_tina9 @6myska Ďakujem krásne, baby, ste super. ;)
Odpovedať
@topmariage Ďakujem za ponuku. :) Môžete mi poslať cenník do správy, prosím? Ďakujem. :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Určite odporúčam Cukráreň Tina v Michalovciah. Som s nimi spokojná. Kvalitné, čerstvé, chutné, vkusné....Objednávam si len u nich. A z mojej strany im patrí veľká poklona.
Odpovedať
Profilova fotka
@jackiedanielsova z vlastnej skusenosti odporucam Sweet cupcakes na Miskoveckej 8. Kolace aj torta boli vynikajuce. Odporucam pred svadbou ochutnat, ktoré vám vyhovujú najviac. Ja som si vzdy myslela, ze budeme mat cokoladovu tortu, ale ked som ochutnala ich pribinacikovy krem vedela som, ze musime mat pribinacikovu tortu a ta bola genialna. Hostia si chodili po nu aj na 4-krat a takmer vsetko sa zjedlo a zvysilo sa len minimum. Navyse, pani Benakova je velky profesional a velmi dobre sa s nou komunikuje.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?