Svadobné cupcakes zo Žiliny a okolia

Profilova fotka
Viete prosím Vás o niekom kto robí pekné svadobné cupcakes v Žiline a okolí? Ďakujem veľmi pekne :)
Odpovedať
Profilova fotka
toto by aj mna velmi zaujimalo a pomohlo :)
Odpovedať
Profilova fotka
V Štiavniku v cukrárni Tvrdovski robia krásne. Môžem Ti poslať obrázky konkrétnych cupcakeov aj s cenami. Ale chcela by som zohnať ešte aj nejaké iné, aby toho bolo viac a také pestrejšie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@maryinka9 a bola si ich aj ochutnat? u tvrdovskych? lebo ja som bola u nich na ochutnavke kolacov a na to, ake maju vsade super reklamy, som bola sklamana... niektore kolace chutili ok, ine boli sklamanim... ci co na to vravis ty?
Odpovedať
Ja budem mat zo Sweet Cakes Bakery z Dubnice...v Ziline som nezohnala a u Tvrdovskych nam prisli kolaciky chutovo priemerne (to ale neznamena zle!) a tym padom nepomer vzhladom k cene. Je pravda, ze sme testovali neohlasene kolace z ich cukrarne a nie vzorku specialne pre nas...ale prave preto nas to moc neohurilo.
Odpovedať
Profilova fotka
@sugarfree999 @tulip25 ešte som ich nebola chutnať. Ja uvažujem od Tvrdovských iba o cupcakes, nie o klasických koláčikoch. Tie sme už objednali inde. Ľudia vravia to isté, že nie sú až tak dobré. Ale zase o ich cupcakes som počula dobré ohlasy, tak neviem. Ale asi bude najlepšie ísť priamo na ochutnávku. Ochutnávali ste aj tie ich cupcakes? Tie zo Sweet Cakes Bakery z Dubnice vyzerajú krásne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@maryinka9 priamo cupcakes som neochutnavala, pani nam ich na ochutnavku nepripravila, ochutnavala som vsetky mozne ine... hmm.... sweet cakes bakery z dubnice vyzera famozne!!! tiez by ma zaujimalo, ake su po chutovej stranke ale neviem preco, tipujem ze budu super a ze ta pani to robi tip-top! :-)
Odpovedať
Dievčatá môžem potvrdiť, že cupcakes zo Sweet Cakes bakery boli vynikajúce i krásne na pohľad! Určite odporúčam!!! Inak mali sme od nich aj makrónky, akurát nám ich zabudla obsluha v sále vyložiť ku koláčikom :( Ponúkali sme ich teda v nedeľu návštevám a manžel vzal kolegom. Chuťovo boli priemerné - dobré, ale druhýkrát už by som asi nebrala.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?