Svadobná torta vo farbe výzdoby????

Dievčatá prosím o radu. Myslíte si, že svadobná torta musí ladiť s výzdobou? Budeme mať smotanovú výzdobu a svadbu v lete, tak som chcela nejakú sviežu tortu pokrytú jahodami alebo nejakým ovocím. Myslím však, že sa mi výzorom bude byť keď všetko bude bielo-smotanové a len torta bude červená... Myslíte si, že to mám riešiť?
Odpovedať
Ja osobne si myslím, že svadobná torta by sa mala do svadobnej výzdoby hodiť (bola som na svadbe kde mali výzdobu vo farbách zelená a oranžová a svadobná torta pred nevestou bola fialová, no poviem ti že za mňa to bolo nevkusné, pretože ja vnímam a úzko ,,spolupracujem " z estetičnom ) no bielo-smotanová výzdoba a torta z červenými jahodami k sebe idú.... ja v tom nevidím žiaden problém, práve že som toho názoru, že to oživý ;-)
Odpovedať
No ak nebude tá torta úplne celá červená, ale bude tak aspoň trošku tej smotanovej a jahôdky budú skôr na ozdobu, tak prečo nie. Alebo potom voliť niečo takéto http://ellascelestialcakes.com/wp-con... https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/...
Odpovedať
@asaria Ďakujem za typ, ale chcela som len nízku, tie poschodové sa mi nepáčia. Predstavujem si ju asi tak, že vrch bude zo šľahačky alebo niečo podobné, takže biela a posypaná jahodami. Nie úplne červená. Tak ja to teda risknem a dúfam, že nebudem ľutovať :D
Odpovedať
@mari_mel veď k smotanovej výzdobe sa torta pokrytá čerstvým ovocím super hodí a keď máte svadbu v lete, tak nie je o čom! Veď boky torty môžu byť smotanovej farby(poťah, krém, čokoláda, to je jedno) a povrch torty ovocie. Naopak, ja si myslím, že ak je napr. výzdoba smotanovej farby a torta tiež smotanovej farby, tak je to síce elegantné, ale napr. na fotografiách torta zaniká. Ja by som si na tvojom mieste v pohode takú tortu dala, v lete tak či tak nebude po celý čas pred mladomanželmi, môže tam byť chvíľu na začiatku, potom ju odnesú vychladiť a prinesú tesne pred krájaním. Alebo ešte lepšie, priviezť ju tesne pred krájaním na vozíku a nemusíš vôbec riešiť, či sa ti hodí alebo nie.
Odpovedať
@asaria tá hranatá je náááádhernáááá!!!!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?