Svadobná torta s jedlou fotkou. Kde v BA sa dá zohnať?

Profilova fotka
Ahojte, nevesty! Moja najlepšia kamoška sa vydáva v Bratislave a ja jej chcem dať urobiť tortu s fotkou, no nikde neviem nájsť cukráreň, ktorá to robí. Môžete mi prosím poradiť? Súuuurne!
Odpovedať
ahoj, skus si dat do googla fotka na tortu a vyhodi ti nejake firmy a cukrarne, ktore to robia. Moja sestra to nechala urobit pre syna k prvym narodeninam a celkom sa to vydarilo. Z tej firmy jej poslali iba oblatku-fotku a az potom to dala cukrarka na tortu.
Odpovedať
Profilova fotka
Dík, ale ja som z Košíc a potrebovala by som, aby mi celú tortu urobili v BA, nechcem im z KE posielať obrázok do BA. Nevie, niekto o takej cukrárni? Prosííííím!
Odpovedať
Ahoj, my sme uvazovali nad jednou trnavskou cukrarnou, ponukali aj dovoz do BA, no cena torty by sa tym padom zdvojnasobila- ak nenajdes nic priamo v Bratislave, aj toto by bola moznost. Tusim dokonca vedeli spravit tortu so svadobnou fotografiou, ktoru by si im zaslala emailom v den svadby a dorucit ju na vecernu hostinu.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ludkala, skus ihro... my sme tam davali robit tortu s fotkou s marcipanu asi pred 5 rokmi... neviem ci to este robia... skus sa opytat vela stastia :D
Odpovedať
skús danela myslím že tam by mohli robiť takéto torty....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?