Svadobná torta od mamy cez internet. Máte skúsenosti?

Profilova fotka
Ahojte nevesty a mladomanzelky ;-) Mate niektore skusenosti s objednavanim svadobnej torty z webu torty od mamy?dakujem za kazde info 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj,,, odporúčam na 1000% :) moja sestra ma na tej stránke albumy a spokojnosť zakazničiek svedči aj o jej komentároch čo tam ma napísane :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som si na tejto stránke našla skvelú cukrárku. maximálna spokojnosť s tortou aj so zákuskami. dokonca aj s prístupom a to som mala špeciálne želanie na tortu.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte neviete mi dat nejaky typ na cukrarku v okoli BA z tej stranky???? Aby boli zakusky chutne, cena pristupna, a aj jednanie uzasne dakujeeeem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte :) ja mam skusenost s cukrarkou LenkaFab. Posobi v BA - Petrzalke a ma krasne torty ale co je hlavne, tak aj chutia!!!! a osobne odporucam plnku s bananom a piskotami namacanymi v amarete ;) keby nieco tak piste IP.papa
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte viete mi odporucit niekoho z okolia zvolena ?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja tiež hladám niekoho kto by mi napiekol slané pečivo na svadbu. takého niekoho nepoznáte-BA a okolie? :-o
Odpovedať
Ahojte, my sme mali svadbu tuto sobotu, piekla nam Ada Mihalikova, nadhernu tortu a zaroven velmi chutnu, este som taku dobru nejedla. Je z Banskej Bystrice, resp. z prsian a na stranke torty od mamy ma tiez svoj kontakt. Cena bola 10 EUR za kilo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?