Svadobná torta. Niečo iné ako klasické krémové?

Ahojte babenky, nepoviete mi ake mate svadobne torty?Myslim vnutri. Neviemale mne tie obycajne kremove klasicke nechutia najradsej taka dobra cokoladova pudingova, alebo slahackova alebo ovocna co poviete ake mate vy?
Odpovedať
Zalezi len na tebe aku prichut chces mat, pozri si ine temy o torte, viem, ze tam holky pisali napriklad: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
ja by som mala rada dvojposchodovu cokoladovu a orieskovu alebo karamelovu a samozrejme celu v marciapne, mnaaaam :-p drahy by vsak radsej napriklad ovocnu napln, vyrukoval napriklad s ananasovou a jahodovou naozaj zalezi len na vasej chuti a chuti svadobcanov, ak budes mat velku svadbu a teda aj viacposchodovu torticku, mozes sa dosytosti vysantit v prichutiach ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojkajte, ja by som sa tiez rada vysantila v roznych prichutiach, plnkach, ovoci...uhmmmm :-D ked mam jeden problem... Moj drahy nema rad ziadne plnky, ani ovocie a dokonca nema rad ani cokoladu :-o Tak ako to riesit v takomto pripade??? Ze by dat vrchnu vrstvu torty len nejaku obycajnu piskotu :-. a zvysok uz urobit podla seba??? x-)
Odpovedať
Angel27, asi tak. Jedno poschodie urob take aby si pochutil aj on a chlapi aj tak sladkeho vela nejedia, takze to by malo byt ok. Ostatne poschodia uz vyber take lahodne aby si kazdy prisiel na svoje. Ja by som chcela kazde poschodie ine, tiez este neviem ake.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali tri poschodia a každé iné. Spodné čokoládové, stredné orieškové, pre tých, čo nemôžu čokoládu a vrchné ovocné (lebo to mala nevesta najradšej) pre tých, čo nemohli čokoládu a orechy... :-D Torta bola superská a zmizla len taký fukot. Dôležité je prebrať svoju predstavu s cukrárkou, môže sa stať, že jedna vrstva druhú neudrží... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
vyzera to tak, ze kazda vrstva bude ina... Inspirovala som sa tebou Madeleine, vdaka ;-) Takze vrchna bude len piskotka pre draheho a ten zvysok si pekne uzijem :-D Vsetkeho ako sa patri...
Odpovedať
Aj ja som sa inspirovala Madeleine. :-) Made, poradis mi aka bola ta ovocna plnka? Ponukali nam marhulovu ale neviem, nepamatam ze by som jedla nejaku marhulovu tortu, tak si to ani neviem predstavit.
Odpovedať
aj my mame objednane s rozlicnymi poschodiami-uz som zabudla, ake su spodne :-D , ale navrchu je ananasova ;-) MNAM :-D .. ...ja tiez nemozem jest orechy, ani nic podobne (arasidy, mandle,... );-(, hoci ich zboznujem -teda som zboznovala predtym, ked som ich este jest vedela Takze sa musim aj s tym rozlucit, ze budem jest marcipan...budem ho musiet presunut na tanier mojmu drahemu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Našla som fotku, na ktorej je celkom pekný rez. Ovocná vrstva nebola jednej chuti, krém bol myslím jemne vanilkový, lekvár bol jeden jahodový a druhý asi lesné ovocie, alebo také niečo a z ovocia v nej boli jahody, broskyne, marhule myslím tiež. Fakt si to baby nepamätám... pamätám si že bola chutná (a potvrdilo mi to veľmi veľa ľudí, dokonca že škoda, že sme satkú nedali do výšlužiek :-D), ale to je všetko. Mala som z nej dve lyžičky, ostatné zákusky som jedla až po svadbe v tom týždni... :-D Na svadbe som mala úplne iné starosti... x-)
Odpovedať
Profilova fotka
zabudla som link... hihi :-N http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
To vyzera bozsky. :-p
Odpovedať
Profilova fotka
mad mali ste velmi peknu tortu aj ten marcipan je suprovo natiahnuty na nej. co ste za na zaplatili?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Svadobná torta stála 1.500,-.
Odpovedať
My sme mali orechovu,navrchu marcipan a ruzicky,tri poschodia-ale zvlast na stojane..Stala 1200,-
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 rokoch
Profilova fotka
urcite by som zvolila nejaku inu nie klasicku..
Odpovedať
@snubenica222 diskusia má deväť rokov :-D :-D :-D , myslím, že babenky už aj zabudli, že mali nejakú svadobnú tortu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?