Svadobná torta - Košice

Ahojte:) pozná niekto šikovnú cukrárku z Košíc (poprípade okolie), ktorá mi urobí svadobnú tortu podľa mojich predstáv? ďakujem:)
Odpovedať
Profilova fotka
nie su z kosic, ale su top!!! volaju sa toptorty a su z michaloviec. skus ich stranku alebo fb
Odpovedať
Profilova fotka
@babofka1 ahoj skus pozrieť torty od mamy..najdeš tam cukrarky z KE aj okolia..TOP TORTY z Michaloviec su tiež fajn,my budeme mať od nich cattering..ale stihli sme to cca v marci a svadbu mame v septembri..su maxim.vyťaženy..ale možno tortičku by ti upiekli..:)
Odpovedať
Profilova fotka
@babofka1 Purpur svadobna agentura, jej mamka pecie torty, nam piekla (kuk album) velmi pekna bola a tiez velmi chutna, uplne cerstva, makkucky korpus a vela ovocia stavnata bola...upecie ti aku chces podla obrazka, ja som si sama vymyslela kazde poschodie ine plnky, ovocie, dzem, ja osobne som zjedla 3 kusky na svadbe :-D a zvysok sme mali od Toptorty, na sladky stol ich odporucam, vsetkym strasne chutilo, ale tortu maju 2x drahsiu ako od Purpur...
Odpovedať
Profilova fotka
ano :) p. Anastazia, Druzstevna pri Hornade, najdes vsetko na stranke. UZASNA cista krasna robota a skvele torty chutovo.
Odpovedať
Mozem len odporucit Sweet cupcakes-Miskovecka 8,Kosice,0911884594/0911109969. www.sweetcupcake.sk.Ludia si nevedeli vynachvalit ako uzasna bola chutovo.Bola 4-poschodova a kazde poschodie ina plnka......Robili nam aj cervene cupcakes na redovy-boli wauuuuuu!!!!! xxx P.S-este nemame foto zo svadby ale v albume je jedna fotka kde krajame svadobnu tortu tak mrnkni na nu.
Odpovedať
Profilova fotka
cukrárka Denisa Varinská, má cukráreň v Kavečanoch - Sladký domov, je aj na FB, odorúčam... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?