Slane pecivo na svadbu

Ahojte neviete poradit kto by upiekol slane pecivo na svadbu z okolia TT,HC,NR alebo Seredi? ak ano poprosim aj zaslat kontakt. dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, nie som síce z toho okolia čo píšeš, ale ja osobne som slané pečivo brala z cukrárne odkiaľ som mala aj zákusky. Skús sa svojej cukrárky spýtať, či náhodou nerobí aj slané.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@martuska84 ahoj, tiez riesim slane pecivo, aku gramaz treba pocitat na 1 osobu? 100gr? dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@sslavulka nás bolo 65 ludí a dali sme 2 kg slaného pečiva a bohate to stačilo (lebo ešte necelé kilo sme brali domov). čo sa týka slaného tak sme tam mali ešte 10 kg korbáčikov (z tých sa zjedlo cca 5 kg). ved tam je pre každého jedlo, zákusky, ovocie..... zbytočne veľa by som toho nedávala. to by všetci museli len jesť, aby sa to všetko pojedlo :)
Odpovedať
@psn ahoj, neviem, či je to pre teba ešte aktuálne, ale ja som si dávala robiť slané pečivo v Dolnej Strede, to je hneď za Sereďou, odporučila mi ich kamoška. Robia aj mix: malé pagáčiky, tyčiky, praclíky. Kontakt: p. Ivančíková 031/7892764. :-)
Odpovedať
dakujem za kontakt :)
Odpovedať
presne ako píše @martuska84 vela nedávaj, mi sme najprv mali nejakych 6kg, pre 60 ludí, potom som to ja ale okresala na 5kg pre 50 ludí, aspon sa to trak že vraj počíta, a bolo to úplne zbytočne, neže polovica, skoro všetko sme niesli domov, ako porozdavali sme to po rodine, ale škoda tolko toho objednavať!....... ludia čo boli na svadbe mi vraveli že si ani to slaneé nejak nevšímali, kedže som mala tam čokofontánu a candy bar tak ich lakalo viac to :DD
Odpovedať
u nás v pekárni predávajú slané pečivo na kusy, tak ja na 80 ľudí rátam 80 ks (40 ks jeden druh a 40 ks druhý)..kupujeme tak aj na firemné akcie a vždy stačí...možno budú ešte nejaké syrové nite, uvidím :-)
Odpovedať
@martuska84 ahoj, dakujem velmi pekne za radu.tie korbaciky ste tiez mali na stole so zakuskami? mas nejakeho odporucaneho dodavatela, alebo z obchodu? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sslavulka ahoj....ano, mali sme ich na stole na striedačku (sladke, slané). my kupujeme zásadne iba zázrivské korbáčiky (máme svojho dodávateľa) vo Varíne (pri Žiline), tam ich berieme od p. Boku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?