Sikovna cukrarka - kolaciky vysluzka & pripadne candy bar - KE a okole?!

Ahojte! Prosim vie mi niekto podarit sikovnu cukrarku/cukrara, ktora nezastala v case x-) a vie napiect chutne klasicke zakusky na svadobnu vysluzku a pripadne zostavit candy bar / sladky stol (nemusi byt ta ista cukraren)? Buduca svokra a moja mamka uz do mna celkom hucia ohladom kolacov, kedze ja si to chcem objednavat sama :-D Dakujem!!! (fyi svadba koncom septembra)
Odpovedať
Klasicke ale moderne kolaciky - to je to co hladam :-)
Odpovedať
toptorty.sk :)
Odpovedať
no ale mamky maju trosku pravdu. Treba si zajednat dopredu, lebo jesen je dost silna ohladom svadieb a vybrany cukrar moze mat termin zabookovany pre inu svadbu. Resp. cim neskor sa objednava, tak aj cena moze byt vyssia aby vas vobec vzali ako objednavku
Odpovedať
Profilova fotka
ponukame zakusky aj candy bar
Odpovedať
@janelicious03 mala som ochutnavku a musim povedat, ze som bola celkom sklamana. Kolaciky vyzeraju krasne a videla som na forach len chvali, ale nie je to velmi na moju notu. Kazdopadne dakujem! :)
Odpovedať
@makina414 dakujem za info! mate urcite pravdu a ja by som to tiez uz chcela mat z krku, no zial, zatial som nenasla kolaciky, ktore by ma 100% presvedcili...ale uz intenzivne hladam a ochutnavam :-D
Odpovedať
@svadobnalienka2018 tak to si veru prva co to hovori :) mne sa hlavne paci skladba kolacikov atd. ze je toho vela a rozne a kazdy si najde to svoje :) nam chutilo a ochutnavka bola len zlomok z toho co sme realne objednali takze urcite budeme spokojni :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?