Poraďte cukrárku zo Starej Ľubovne, Kežmarku na damaskovú tortu

ahojte dievčatá, chcela by som svadobnú tortu s damaskovým vzorom, no nikto s tým vraj nemá skúsenosti a chýba aj odvaha dať sa do niečoho takého. poradte prosím cukrárku z okolia Starej Ľubovne, Kežmarku, Popradu, Bardejova, či Prešova. Ďakujem
Odpovedať
skus pozriet stranky www.tortyodmamy.sk alebo tortysnov.sk tam je strasne vela sikovnych cukrarok a vela aj co nie je na mape, staci sa len spytat a niekto sa ozve... a urcite je dost kociek, ktore nemaju problem robit stencil... drzim palce
Odpovedať
Profilova fotka
@dominikaosv ahojky, dalo by sa to urobit, to nie je problem - len jedna otazka - ako to urobit? mas dve moznosti: 1, bud to nastriekat airbrushom na boky torty 2, vyrezat to z potahovej hmoty a poprilepovat - avsak ani jedna z tychto moznosti nie je problem... :) ak mas nejake otazky, spokojne sa ozvi :)
Odpovedať
Profilova fotka
skus pozriet stranku cukraren vanilla ... nieco podobne som videla ... maju cukraren v plavnici inak sikovni mozno by sa na to dali
Odpovedať
@ivana82 este sa zvykne royal icingom robit, s nim je to tiez krasne, len nafarbit tolko hmoty na cierno x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@adka173 ale s royal icing je to este pracnejsie ...najlahsie riesenie je robit to airbrushom - vyhioda okrem rychlosti je aj menej E-cok ako v gelovych farbach na zafarbenie hmoty. .
Odpovedať
@ivana82 to ano je to najrychlejsie a aj najkrajsia cierna, vstko ostatne sa zdlhavejsie dofarbuje a este to aj rychlo zaschne airbrushom a nerozmaze sa to :-) ja som len ze aj to je este moznost aj ked zlozitejsia :-)
Odpovedať
my sme mali zakusky so starej lubovne z MARIANNY kde sme mali aj svadbu kolace vinikajuce..... cerstve.. a vydrzali nam este dva tyzdne po svadbe.... ked sme ich vytiahli s mraznicky lebo sa vela zvysilo ked sa rozmrazili boli ako cerstve mozem len odporucit..... :)
Odpovedať
a myslim zeby urobili aj takuto tortu
Odpovedať
Profilova fotka
Majka Straková Švábovce, bola aj v sutazi na jojke naj torty. jej stranka je fajnetorty.sk alebo natortu.sk
Odpovedať
Profilova fotka
@adka173 prave som prisla na to, ze je to robene prostrednictvom specialnej silikońovej formy...marvelous silicone si najdi a uvidis :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?