Poraďte cukrárku, čo vie upiecť penovú svadobnú tortu

Ahojte nevesticky, nepoznate nejaku dobru cukrarku, co by vedela upiect penovu tortu? Niekto ju pozna aj pod pojmom sucha torta. Slaha sa nad parou a potom sa necha vysusit. :-)
Odpovedať
Ja poznam ale v BB, to je pre teba asi daleko.
Odpovedať
Ahoj, viem, ze jeden z mojich byvalych kolegov si taku necha spravit ako svadbonu. Ale bude sa zenit tusim v Banskej Bystrici a ma na to tetusku, z nejakej dedinky odtial tusim. U nich sa tie susene pusinky volaju pusaare. A z rovnakej hmoty sa potom roby torta.
Odpovedať
dakujem vam baby, ste zlate, ja som pocula, ze sa aj v Nitre pecu. Je tu niekto z Nitry? :-)
Odpovedať
sami, poznam jednu cukrarku v okoli NR a ta pecie take, ak chces hodim ti do IP kontakt na nu
Odpovedať
nechcem vyzerat nevzdelane, ale co je to za torta? ja som to v zivote nepocula. =-)
Odpovedať
Je to torta bez cesta, miesto cesta je taka akoby pena, vyslahana nad parou, medzitym je plnka. Je vhodna aj pre ludi s bezlepkouvou dietou. Ja osobne si radsej dam taku normalnu. ;-)
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... to bola moja penova torta ;-)
Odpovedať
k nam priniesli hostia zo zenichovej strany (od levic) nieco taketo http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... boli faaaaaaaajne
Odpovedať
Dievcence, no taku ste mi teraz urobili chut na tortu! :-p Neviem sa sustredit na pracu.
Odpovedať
teraz kukam, ze samera uz mala penovu toru, tak naco hlada dalsiu? iba pomlsat? no dala by som si aj ja :-p svokra musela drahemu na narodeniny (zaciatok decembra) dat vyrobit penovu tortu, (lebo zo svadobnej sa mu moc neuslo) za vikend sme ju celu "zozrali" :-D
Odpovedať
tortu :-) kelu co ja robim v tejto teme, sak ja chudnem ... :-D
Odpovedať
emjee Mas pravdu mala som ju, nehladam ju pre seba. Ak budete vediet este niekde v blizkosti nejaky kontankt, tak napiste "tita" ona ju hlada. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
a co sa mne stalo vcera???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FURT SOM KUKALA A PATRALA PO TYCHTO TORTACH? A KED SOM PRISLA DOMOV? TAK SOM MALA TAKU CHUT NA SLADKE A PRED OCAMI LEN TORTY. hups caps lock....... a nic sladke som nenasla, tak som malemu slohla tri piskoty :-(
Odpovedať
Profilova fotka
samera penove torty robi v nitre aj Nipek, a su velmi chutne
Odpovedať
tak ak mas kontakt, tak posli to "tita" ona ich zhana ;-) dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
najlepsie penove torty su podla mna domace.... v okoli zamkov, presnejsie v dvoroch robia fantastickeeee, tu mame zjedenu skoro za den, mnam :-D !
Odpovedať
Profilova fotka
Najlepsiu penovu robi moja babka :) Bude nam ju pripravovat aj na svadbu... a kedze na nasej svadbe budu 3-ja 50-siatnici (teda budeme oslavovat aj 50-atky), tak bude mat penova torta tvar päťky a nuly :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?