Poraďte cukráreň s dobrými cenami v Bratislave

Nevestičky, poradíte mi pls nejakú dobrú cukráreň v BA, ktorá má dobré zákusky, za normálne ceny (max 0,50€/zákusok). Nechali sme si to ako jednu z posledných vecí, svadba je v júni, dnes som volala na Farského - v ten termín majú štátnice, tak nepečú a Floril v Malinove má kôli vyťaženosti už celý jún obsadený.
Odpovedať
Oo, skoda toho Florilu, my sme mali odtial. Odporucam teda cukraren Danela - chutovo vyborne zakusky, ale aj trochu drahsie ako Floril.
Odpovedať
@matarka No ved prave ze su dost drahsie... Kamosi na FB mi poposielali vela linkov na rozne cukrarne, tak postupne budem asi obvolavat a chodit ochutnavat :D
Odpovedať
ponúkame - dali sme si doniesť vzorky 20 ks a boli veľmi dobré - imrich zillizi tešedíkovo - nad 500 ks cena 0,24 eur torta 9kg sme objednali - biely marcipán 100 eur. chuťovo boli veľmi dobré. máme svadbu 26. apríla, dovezú nam to 1 den vopred. robia aj výslužky do krabíc - vtedy je cena 0,30/kus....
Odpovedať
No jo, ved toto - cena. Ale zasa napr. na to Tesedikovo som citala vela protichodnych referencii, co sa kvality tyka, takze to sme zavrhli, lebo kvoli ochutnavke sa nam tam nechcelo ist. Tak drzim palce, nech najdes dobre zakusky za fajn cenu:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?