Poraďte cukráreň na svadobné koláče v Banskej Bystrici

Profilova fotka
Ajojteeee zienky viete mi poradit nejaku dobru cukraren , ktora neni hrozne predrazena v okoli BB? :) A kolko kolacou cca pre 65 ludi?:)
Odpovedať
@cassiegregus Ak to nie je úplne od ruky..vo Zvolenskej Slatine je Babičkina cukráreň..majú neskutočné koláče!Nič umelé,všetko poctivé suroviny.My si dávame piecť tam..hovorili nám,že treba rátať 3 zákusky na jedného+výslužky,koláče po obrade,....robia aj ,,mini" verzie koláčov,ktoré sú tiež dosť veľké,ale nie sú gigantické ako klasické koláče :-D a cena je cca 0.40 za ks..podľa druhu.A Candy bar nám bude robiť Koláčikáreň zo Sliača-lepšie cheescaky,popcaky atď nemajú široko-ďaleko :-) Tak možno kukni :-)
Odpovedať
Dobrý deň. Skúste okukať aj nejaké pani ktoré pekávajú aj na svadby. Tie zvyknú byť trošku lacnejšie, podľa toho kde. Ja pečiem v okolí KA a tu sa ceny pohybujú tak cca 0,35-0,45 za rezy a suché sú lacnejšie. My zvykneme rátať 5 ks na osobu, ale záleží podľa toho aký ľudia sú pozvaný, či majú radi sladké alebo nie. Niekde rátajú 4,niekde stačia aj tri. :)
Odpovedať
@cassiegregus mne piekla koláčiky pani Minčevová z Podkoníc. Robí klasické, poctivé koláčiky, žiadny margarín, len maslo, boli krásne a chutili výborne. Výber široký, cena viac než prijateľná (nepamätám sa presne, ale myslím že to bolo menej ako 0,40€/kus). Ľudí sme mali toľko čo vy, výslužky sme dávali len kňazovi, muzikantom a najbližšej rodine, keďže bolo horúce leto a cestu do KE , odkiaľ bola polka hostí, by neprežili. Brali sme 600 koláčov, myslím, že to bolo tak akurát. ak chceš, pošlem kontakt do správy
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem babenky za tipy @lenka12321 ak tá môžem poprosiť kontakt :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, @lenka12321 môžem Ťa aj ja poprosiť o kontakt na tú pani? :) vopred ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sara92 môžem Ťa poprosiť o kontakt na pani s koláčikmi? :)
Odpovedať
@lenka1591 Jasné :-) Mrkni ich aj na FB :-) Vo Zvolenskej Slatine - Oto Brezovický, 0915 31 31 39, Babičkina cukráreň, www.babickinacukraren.sk Na Sliači - Koláčikáreň (Candy bar - čiže nie klasické svadobné koláče, ale také výnimočnosti - cheescake, popcake, smotanové poháre, tartaletky, muffiny, raw torty a pod.) - 0915 509 871, Lucia Godorová
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@lenka12321 Ahoj, Lenka, poprosím ta o kontakt na pani Minčevovú. Dakujem :)
Odpovedať
@betty_8 pani uz nepecie, minule ma prosila, aby som jej cislo uz neposuvala dalej, prepac :-(
Odpovedať
@lenka12321 Jasné rozumiem, ďakujem ti :) tak idem zháňať ďalej, ale som prekvapená že je to celkom problém niekoho zohnať..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 12 mesiacoch
@lenka12321 Ahoj, prosím ťa máš este kontakt na pani, kt. pečie kolače? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1253 veď Lenka píše že tá pani už nepečie :-) Tiež hľadám kontakt na niekoho, naše tipy už sú obsadené :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?