Polystyrénová alebo nadstavovaná poschodová torta

Profilova fotka
Dievcata chcela by som vediet vas nazor.Nenahanam ziadne objednavky,len by ma zaujimalo co na to hovorite a ci by ste to skusili keby ta moznost bola.Z mojho okolia sa ma na toto uz viacery pytali.....islo hlavne o to ze z rodiny im darovali vela toriet.Len oni mali vysnivanu 4-5 poschodovu,ktora sa im uz neoplatila kedze by tam bolo dalsich 7 toriet.Tak si chceli dat urobit tortu iba koli okrase na svadobnom stole.Tu je kusok clanoku kde sa o tom pise trochu sirsie : Najnovším trendom, ku ktorému rozhodne prispela aj kráľovská svadba, je výška. Svadobné torty sa šplhajú do neuveriteľných výšok a hoci možno nechcete riskovať, že vám metrové dielo padne na hlavu, skúste aspoň pridať o jednu alebo dve vrstvy viac a namiesto klasickej trojposchodovej torty predveďte päťposchodovú. Ani slávni americkí cukrári neriskujú – Buddy Valastro z televíznej šou Cake Boss je známy tým, že do toriet často vkladá “falošné” poschodia. Po troch vrstvách sladkého koláča tak nasleduje jedno poschodie zo zlepených cereálií či z polystyrénu. Tortu však zvonka ozdobí tak, že svadobčania nič netušia a pri krájaní torty mladomanželia nožom prejdú len cez jednu vrstvu torty. Tá sa potom na podrobné krájanie odvezie do zákulisia a nikto netuší, že jedno nejedlé poschodie skončilo v smetnom koši. Protipólom extravagantnej výšky a zdobenia je jednoduchosť a elegancia. Tak co poviete?Ako sa vam pozdava taketo riesenie?
Odpovedať
volovina...
Odpovedať
Profilova fotka
@orgovan Preco myslis?Nevyvraciam tvoj nazor len chcem vediet konkretne co sa vam na tom paci alebo nepaci ;-)
Odpovedať
@kojka84 neviem, mne to pride zbytocne... ale samozrejme, ak sa ti to paci, tak si ich obstaraj :-) Je to kazdeho vec :-)
Odpovedať
neviem mne sa to veľmi nepáči, keď už budem dávať peniaze za tortu, tak chcem, aby bola celá "jedlá". Ale tak samozrejme sa to niekomu páči, alebo je to len také haló, lebo to tak robia aj v Amerike a vidíme to v relácií jednej z našich televízií. Ja osobne by som si takúto tortu neobjednala, ale koľko ľudí, toľko chutí :) :)
Odpovedať
moj osobny nazor je taky, ze naco vyhadzovat peniaze len na okrasu uz ked tak nech sa to pekne spapa, ale napriklad mne sa pacia marcipanove kvety na stoloch a niekomu sa to vobec pacit nemusi kazdemu sa paci ine, ale ja by som osobne do toho neinvestovala len, aby niekto videl, je tazka doba a a to je ich dzob a oni vedia co robia, ked vam to robia, ale to je noivnka nejaka na trhu, ktora si zapyta podla mna ja by som si dala mozno jednu vacsiu a celu na spapanie :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?