Počet koláčikov

Profilova fotka
Ahojte dievčatá chcem sa spýtať, máme 100 ľudí a ideme robiť 90 výslužiek. Myslíte že nám bude stačiť spolu 30 kartónov koláčov (sú balené od 120 - 150 ks). Za každú odpoveď vopred ďakujem ;-)
Odpovedať
Ja si myslim, ze to bohato staci;)
Odpovedať
Podľa mňa ich rátaš strašne veľa. 100 ľudí po 3ks je 300ks, dajme tomu ale, že teda 500ks dáš na hostinu. Do výslužky sa dáva cca 25ks koláčikov. Čiže dokopy by to bolo necelých 3000ks. Z tvojej informácie mi vychádza, že budete mať najmenej 3600 zákuskov, to je podľa mňa príliš veľa. Iba, že by ste dávali väčšie výslužky, inak ti zbytočne ostane.
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem :-)
Odpovedať
@ania23 Ahoj, podľa mňa je to tiež veľa. Prikláňam sa k názoru #malaopicka. Na hostinu by som rátala max 500 ks, ale ak máte ešte tortu a v menu zahrnutý zákusok aj menej (3 ks na hlavu)....Do výslužky by som rátala tak 15 koláčov.... prípadne by si mohla rozdeliť výslužky podľa toho komu ich dávate na rodinu a kamarátov... Svadbu máte v júli - teda je predpoklad, že bude teplo - tak si myslím, že tých zákuskov toľko netreba...
Odpovedať
Profilova fotka
To sa ešte ani ja neviem rozhodnúť koľko zákuskov objednať
Odpovedať
@ania23 to kazdy host na svadbe dostane svoju vlastnu vysluzku? lebo bezne sa dava 1 vysluzka (krabica) na par, alebo vacsia na rodinu.... ;-)
Odpovedať
Ahoj, aj my mame 100 ludi na svadbe a objednali sme 2700 zakuskov a aj to si myslim, ze je vela :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?