Počet koláčikov na svadbu

Ahojte ahojte, ja som dnes taká zvedavá:) koľko rátate na svadbu na osobu počet zákuskov? + kolko do veľej a do malej výslužky? A na počet ludí +- kolko objednávate zákuskov?:):)) dakujem
Odpovedať
Ja som objednala na svadobnu hostinu: 4 zakusky na osobu, 4 torty a jedna trojposchodova torta. Do malych vysluziek 10 zakuskov a 1/8 torty a do velkych 15 zakuskov a 1/4 torty. ;-)
Odpovedať
@evulienkaslx dakujem:)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala 200ks zakuskov a trojposchodovu tortu na 65 osob. a nakoniec nam este trocha aj ostalo a to neratam tie torty co priniesli - asi 5 a dotkli sa tak jednej
Odpovedať
my sme mali 3ks na osobu a takmer všetko nam poostavalo. po svadbe sme rozdavali každemu kto prišiel pod ruku... vyslužky boli tušim po 8ks pre pár. davať veľke vyslužky je podľa mňa zbytočné.
Odpovedať
Profilova fotka
my rátame na osobu v sále 5 zákuskov, torty budú 4, z toho jedna trojposchodová, a do malých výslužiek dávame 15-20 zákuskov, podľa veľkosti, tortu nie, tú dávame iba do veľkých výslužiek a k tomu 20-25 zákuskov :-)
Odpovedať
@lemac @bdaniela @9majusska vdaka kočky nejako si to spoíčtam a spriemerujem:)
Odpovedať
Ahoj Väčšinou sa počíta tak 15-25ks zákuskov na každú pozvanú osobu. Záleží aké veľké a koľko výslužiek chceš robiť. Inak je v tom zarátané všetko. Na sálu sa počítava tak 5ks na osobu, čo je aj s rezervou, ale vždy pre istotu, "aby nechýbalo" :-) Do malých výslužiek sa vie dávať tak okolo 10-15ks, veľké 20-25ks aj viac a torta. Tiež sú v tom aj zákusky na pondelok do práce, kameraman, kaderníčka, susedia... Veľmi záleží aj na tom, odkiaľ si a aké sú u vás zvyky. Najistejšie máš, sadnúť si, všetko spísať a podľa toho sa zariadiť. A tiež trošku kalkulovať aj s tortami, ktoré Ti prinesú. Tu sa oplatí zistiť vopred aspoň orientačne na čom si, aby si sa vedela zariadiť.
Odpovedať
Profilova fotka
Nám povedal cukrár, ktorý nám bude piecť koláče, tortu aj slané pečivo, že máme počítať 200g na osobu na hostinu a pol kila zákuskov na jednu výslužku...Takže my to budeme mať podľa jeho rady - dodávatelia majú v oku koľko čoho, keď chystali veľa osláv, svadieb...treba sa ich spýtať ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
na hostinu sa pocita cca 5 ks na hosta a do vysluziek 20ks. Ale nam zo svadby zostalo dost kolacov, tak vysluzky, ltore sme rozdavali po svadbe boli asi 30 kolacove :) Hoci kolaciky boli super, bolo velmi teplo, takze si myslim, ze ludom to az tak nebralo na hostine.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?