Netradičná svadobná torta

Ahoj :) nemali ste niektorá svadobnú tortu trochu nezvyčajnú? Potešil by ma akýkoľvek nápad. Zatiaľ máme vybraté takúto:
Odpovedať
Profilova fotka
Ja tiez rozmyslam ze nechcem taku obycajnu gycovu ako maju vsetci, chcem aby bola jedinecna a hlavne premyslam ze ak by sme si urobili svadbu vo vintage style tak by som mozno aj nejaku bielu s cervenymi bodkami pristala :) ale tato je tiez velmi pekna!
Odpovedať
My sme mali túto, tá je tiež trošku netradičná... ťažko povedať, čo by sa vám páčilo.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali takuto :)
Odpovedať
Ďakujem ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@miriam_v mali sme netradičnú tortu - bola prispôsobená našej tematickej - knižnej svadbe. obsahovala text básne Dvom od Jána Kostry.
Odpovedať
@miriam_v ja som už piekla všelijaké, nemusia byť netradičné, ale páči sa mi, keď sa svojím štýlom hodia k celkovému štýlu svadby - vintage, retro, vo folklórnom štýle.....a hosťom je jasné, že nijakú inú nemohli mať, len presne túto.
Odpovedať
@miriam_v skús pinterest. zadaj si wedding cake a farby tvojej výzdoby ako píše @maslenka a garantujem Ti že si nebudeš vedieť vybrať. A tá, čo si pridala je krásna! :-)
Odpovedať
My sme mali tiez vytvorenu tortu podla oznamka :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@librarian ja by som sa chcela opýtat na ten spodný plát torty ako je spravenýý :) dakujem
Odpovedať
@strudla7113 ak môžem, odpoviem ti ja, pečiem torty. Sú to pásiky poťahovej hmoty, navlnené na okrajoch kosticou a lepené na tortu, najprv do stredu torty ten biely, postupne ďalšie, nakoniec spodný na spodok torty. Je dobré, ak hmota troška oschne, aby nebola veľmi mäkká a nedeformovala sa.
Odpovedať
@maslenka -strudla7113 asi myslí tú , čo je na nej popísaný jedlý papier.Ten papier sa dá objednať na stránke. Na tortu.
Odpovedať
@camilka54 sorry, som prepnutá na víkendový režim, ďakujem za upozornenie. To sa dá alebo tak, ako si opísala, že sa dá objednať tlač na jedlý papier, prípadne na fondant, alebo existujú pečiatky v cukrárenských obchodoch, na ktorých je text, ten sa pomocou potravinárskej farby odtláča na poťahovú hmotu, ak je torta čokoládová, môže sa použiť čokotransfer s textom. Všetky postupy sú na stránkach cukrárenských obchodoch ktoré tieto pomôcky ponúkajú, prípadne na youube. Myslím, že na tej červenobielej torte bol použitý jedlý papier, je z neho aj ruža.
Odpovedať
Článok sa načítava...
dakujem za odpoved mala som na mysli tu popísanúú :-)
Odpovedať
@maslenka Nič sa nestalo, hej je to jedlý papier.Podľa mňa je to jednoduchšie ako s pečiatkami.
Odpovedať
Profilova fotka
Veľmi pekné sú všetky tortičky. My sme mali len takú bielu a boli na nej veľké farebné kvety. Mne sa páčia také kvetinové ale inak farebne v takej čistejšej línii. Kamoška mala na svadbe tortu aj s takými 3D postavičkami , no tá bola taká iná ale celkovo sa jej hodila k celej svadbe. Mali ju dosť takú veselú. Teraz sú rôzne trendy
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?