Mini zákusky v Bratislave

Profilova fotka
Ahojte viete mi poradit kde robia take tie mini zakusky v Bratislave? Dakujem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
A ktore mini zakusky myslis? Minicakes? Alebo cupcakes? Alebo klasicke slovenske zakusky v mini verziach?
Odpovedať
Profilova fotka
@miyajima Klasicke zakusky v mini verzii :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@aminartg Tak take sme my objednavali od Florilu z Malinova. Boli vynikajuce a zjedli sa ako prve :)
Odpovedať
Profilova fotka
@miyajima Jeeej diki za tip :-)
Odpovedať
@aminartg Ahoj, ja som sa videla minikolaciky, su ako klasicke zakusky, len mini verzia (dobosky, venceky, puncaky :) na Mileticke v stanku, vedla grilovanych kureniec oproti zelenine :) chutovo su vyborne a stoja par centov. Neviem ci pecu aj na svadbu, ale ja sa ich chystam oslovit, tiez by som chcela tieto male kolaciky. Opis miesta teda nic moc, ale fakt ani netusim ako sa volaju :) akurat co viem, ze ked tam pridem o 10,00 rano nezostane uz skoro nic :D
Odpovedať
Profilova fotka
@jr83 :-D diki moc... skusim aj tam kuknut ;-)
Odpovedať
Aj ja odporucam Floril - tiez sme mali od nich. Velmi sme zvazovali aj cukraren Danela (BA-Trnavka), tie su tiez vyborne!
Odpovedať
Pozri primissimo - robia aj tzv. minonky, maju aj fotogaleriu a podla obrazka su to mini kolaciky (mini veternicky, mini puncaky atd) - my sme mali od nich klasicke velke kolace (po svadbe do prace a tak, kedze sme nechceli v takom teple prenasat kolace hore dole - svadbu sme nemali v BA) a boli super, cerstve a za rozumnu cenu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jr83 ahoj, prosim ta vedela by si mi lepsie opisat kde tie minikolaciky na mileticke predavaju? priblizne viem kde su grilovane kurence ale ma myli ta zelenina :) dakujem
Odpovedať
@majluc Kurence su na trhu dvoje, jedny su akoby na konci trhu oproti obleceniu a druhe na zaciatku pri hlavnom vchode je to tusim ulicka. ten stanok s kurencami je hned oproti zelenine. Ked vojdes hlavnych vchodom tak na pravo predavaju kvety, rovno, tak je hned zelenina a potom na lavo su kurence a ten dreveny stanok s kolacikmi. nemaju ani fb, ani stranku zatial, lebo len teraz sa rozbehli, takze vraj az po Novom roku budu mat :) Neviem ako by som ti blizsie popisala, ked si pri kuratach, celo, tak je to vlavo druhy stanok :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jr83 dakujem :) takto si to uz viem predstavit :) buduci tyzden tusim zacnem ochutnavat :) :) :)
Odpovedať
@majluc :) my si vzdy kupujeme takych 8-10 kuskov, ze domov ku kave. no kym prideme k autu, nemame ani ks :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@jr83 tak budem mat v robote poobedny kolacik :) tesim :)
Odpovedať
@jr83 ahoj a už si ich oslovila? Sa mi ten nápad dosť pozdáva
Odpovedať
Profilova fotka
Kocky aj ja odporucam Primissimo tie minikolaciky nemaju chybu, chutovo su vynikajuce, cena sa mi zda primerana a dokonca robia aj rozvoz :-)
Odpovedať
@moni244 Ahoj, no v zasade som sa s nimi uz dohodla, asi mesiac pred svadbou to doladime presne. Beriem do nich asi 400 ks este plus take kosicky s ovocim, som si vydupala, tak mi spravia :) velke kolace a vysluzky beriem od inej cukrarne. Tieto malicke chcem mat pred obradom, aby si ludia dali :) Ty sa chystas tiez ?
Odpovedať
Profilova fotka
@jr83 A ako vysli cenovo v pohode?
Odpovedať
pozerám to primisimo a to stojí doprava 14,40?? no dost..
Odpovedať
@jr83 no zaujalo ma to, ale ja budem mat na svadbe len 8 ludi a vysluzka nebude. a aku ti dqli cenu?
Odpovedať
Ja som dostala info na cukraren ARIBA, dovoz vraj v cene.. ale podla mna su drahí.. ale vraj výborné
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulka14 nam ten dovoz prisiel vhod, kedze odobierku sme mali u manzela a chceli sme byt vsetci spolu... a super je, ze Ti aj zakusky nabalia do krabic a nemusis bojovat so zakuskami- tak to bolo ked sa zenil manzelov brat a mysleli sme, ze dostaneme aj so svokrickou infarkt 8-)
Odpovedať
@moni244 ja budem mat obrad v devinskej a restiku v meste.. kolace dovezu aj nabalia v tej Aribe.. ale tebe sa asi ozaj neoplati tu vysluzku objednávat.. staci ak napeciete 2 male torty a je..
Odpovedať
@zuzulka14 veď aj nad tým rozmýšľam, lebo koláče potrebujeme hlavne do práce priateľovi, moja mama objednáva tortu a rozmýšľam, že ja doma urobím nejaké nepečené koláče a bude
Odpovedať
@zuzulka14 a ty si z devínskej? Ku ktorej kaderníčke ideš? Alebo nevieš, ktorá je tu dobrá?
Odpovedať
som z dnv, ale zopar rokov byvam u mojho bud. manzela.. kadernicku som si nasla tu na MS (som si priplatila). Ale mozes sa ist spýtat na cenu ku kadernicke (tam som sachodila strihat a robila aj ucesy) za VUB-ckou doprava..je to v takom dome zo zadu (myslim, že Smreka je to ulica). Kaderníctvo EVA. Moja mamina sa k nej chodi pravidelne strihat.
Odpovedať
@zuzulka14 super díky za tip, pôjdem sa spýtať, lebo som tu síce už 2,5 roka ale ku kaderníčke chodím v martine, tam ma už pozná, len účes sa nebude dať urobiť takto :-D
Odpovedať
oki,keby si to nenasla,daj vediet a dam ti aj t.č. ono je to trochu schovane zo zadu panelaku,cize ako som pisala za VUB, napravo vysoký panelak :)
Odpovedať
@zuzulka14 áno viem kde, mám devínsku pochodenú odvtedy, ako mám malú dcérku :-)
Odpovedať
@moni244 no zakusky vysli nejakych 0,25 centov za kus.
Odpovedať
@aminartg Vysli asi 0,25 centov za kus, co sa mi zda celkom ok. Zlavu nedavaju ziadnu, je to normalna tusim predajna cena.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?