Medovníková torta

Ahojte, mám taký menší problém. Moja cukrárka, čo mala robiť medovníkovú tortu na kamarátkinu svadbu mi ju odvolala ;-( Skúšala som kontaktovať aj iné, ale žiaľ, majú svoje dôvody, prečo to nejde. Preto sa chcem opýtať, nenachádza sa tu nejaká medzi vami šikovná slečna/pani (prípadne niekto, koho poznáte), ktorá sa zaoberá pečením medovníkov (alebo skôr takých väčších výrobkov z medovníkov)? Veľmi by ste mi pomohli... :-) Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Anika, napíš lokalizáciu aby sa ti vedeli ozvať dievčatá z tvojho okolia :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@aninka3012 ahoj ja som dostala teraz jednu na svadbe a bola krasna a je velmi dobra...robili ju v okoli Prievidze ak chces napis a zistim viac ;-)
Odpovedať
Po pravde, ideálne by bolo z Banskobystrického kraja, ale poteším sa hocikomu, kto bude schopný to pre mňa urobiť :) dopravu snáď dovtedy poriešim :)
Odpovedať
Pozri na Torty od mamy sekciu medovníky tam najdeš šikovné ženičky.Tonka Pašková Adamcová Pata pri Seredi alebo Tonka Turianová Od Žiliny tieto poznám ale je ich tam viac :-)
Odpovedať
@gabikasz dakujem pekne za radu, idem pozrieť :) bola som už na tej stránke, ale je ich tam tak vela, že všetky práce sa ani nestíham pozrieť...:)
Odpovedať
Profilova fotka
ReBa rucne prace :)
Odpovedať
Aj ja mozem odporucit ReBa rucne prace...najdes ich na FB...maju ich naozaj krasne...chutovo neviem povedat...my sme si ich nechali...
Odpovedať
alebo skus ivana sweet :-)
Odpovedať
Dakujem dievčatá, skúsim ich kontaktovať...:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?