Máme veľkú svadobnú tortu. Ako ju bezpečne previezť z cukrárne?

Ahojte baby, neviem najst podobnu temu tak sa chcem spytat -> budeme mat dost velku tortu a v cukrarni nam teraz povedali, ze oni rozvoz nerobia. Ak ste to niektora riesili ako ste to spravili? Normalne ju doviezt v aute a riskovat, ze sa niekde vyklopi? Dakujem za napady.
Odpovedať
Nam niesla teta 3 torty asi hodinku jazdy autom a dosli v pohode. V krabiciach v kufri ich niesli.
Odpovedať
Profilova fotka
jednu tortu som drzala celu cestu na kolenach, druhu sme polozili na zadne sedadlo na take drevo, z jednej strany sa trosku stlacil krem na ozdobe ale inak vsetko v pohode ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
caf ja by som to asi neriskovala, asi aj zalezi aku mas tortu , ak je na podstavcoch, tak radsej sa popytaj tam kde ti ju urobia, ci nemaju kontakt na nejake mraziarenske auto, a objednaj si ho. Neviem ale ja neverim, ze oni sami (zi co ju vyrobia) si inak nosia kolace na kolenach do predajni. Urcite maju zasobovaca. My napr. za prevoz platime 400 sk, z Pezinku do BA, ale urcite mi to stoji za to, hlavne ked tie kolace a aj torta nestoja malo.
Odpovedať
nasa tiez cestovala pekne na kolienkach a prezila dost rozkopanu cestu, takze sa nebat, ak naozaj nie je extremne velka
Odpovedať
Profilova fotka
ja osobne som prevážala tri torty, jedna trojposchodová, tie dve menšie. To boli nervy vám poviem, pri každom kamienku, každej jame na ceste my zovrelo srdce aj zuby, či su ešte celé. Viezla som ich v kufry auta v bezpečnej vzdialenosti od stien kufra. A to vám poviem, ak to tie torty prežili, musia aj vaše, lebo u nás aj v tej dedine, kde nám ich piekli robili v tom čase kanalizáciu, tak cesty boli rozkopané a sama jama. Samotné prevážanie nebolo to najhoršie, ešte sme ich museli preniesť na miesto hostiny, hlavne tá trojposchodová bola strašne ťažká, už len odlepiť ju z kufra a niesť dve poschodia dali môjmu manželikovi zabrať. Ale našťastie sme ich všetky dopravili v poriadku, vydýchli sme si hlavne preto, lebo všetky tri boli darované, a to by ma sakra mrzelo, keby sa nám vykydli deň pred svadbou. Keď je tá torta ťažká, tak v kufri sa dá v pohode previezť, lebo jej váha jej nedovolí prevrhnúť sa. A tiež keď je aj široká, tak sa baby nebojte :-D
Odpovedať
Dakujem za rady, torta bude zhruba taka ako je vo fotogalerii - svadobne torty - v cukrarni danela (danela.sk) taka stvorposchodova s figurkou...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?