Mali ste na svadbe cupcake?

Ahojte, budete mať niektorá na svadbe cupcake? Velmi sa mi to páči. Je to myslené ako svadobné torta, ktorá sa nakrojí a svadobčanom sa dajú malé cupcake? Neviete kto mi niečo také spraví v okolí NR?
Odpovedať
Profilova fotka
@handerka cupcakes nie su muffiny!!! je tam velky rozdiel v ceste! muffin ma taku hrudkovitejsiu strukturu, je vhodny skor na ranajky, nezdobi sa a moze byt sladky aj slany. a cupcake je z hebuckeho cesta ako torta a zdobi sa vacsinou maslovym kremom alebo sa moze este aj plnit. a slany nebyva nikdy.
Odpovedať
My sme ich mali ako menovky a nasledne dezert :-) @sugarfree999 konecne to aj mne niekto vysvetlil :-)
Odpovedať
budeme mat, ale neviem ci objedname z giraffe bakery alebo budeme vo velkom piect aspon par :)
Odpovedať
ja budem tiež piecť na svadbu v septembri, na vrchu stojana bude tortička a na spodných podlažiach stojana budú cupcakes, podobné, ako mám v albume. Torta bude tvarohovo-šľahačková s ovocím (nevesta ešte upresní s akým) a cupcakes budú rôznej chuti a s rôznymi krémami, aby si každý vybral podľa svojej chuti. Naozaj to nie sú muffiny, to sú dve rozdielne veci, ale na svadbu sa mi to páči, aj keď je to piplačka :-) , ale krásna.
Odpovedať
Ahoj viete mi povedat niekto kolko stoja cupcakes z giraffe bakery? Dakujem za odpoved :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj na ich stranke webovej to maju napisane. Myslim,ze to bolo 1,50 za 60g a pecu aj mensie 30g tam bola cena pod euro :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte... vie niekto povedat, kolko vazia take tie klasicke cupcakes, resp. minitorticky standardne? resp. vie to niekto prirovnat? aky je rozdiel v reale vo velkosti medzi takymi 60g a 30g, napr. v porovnani s klasickymi zakuskami ? a nepovedzte, ze 30 g :-p su tie 60/30g vacsie/mensie ako klasicke zakusky na svadby, resp. v cukrarnach? resp. mna by zaujimalo, aky je rozdiel medzi cupcakes (take v tom kosicku) a takymi minitortickami... davam obrazky do prilohy.... ci je ine cesto.. plnka... a tak... odpovedzte kludne aj do IP 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?