Lulu's bakery - aké máte skúsenosti?

Profilova fotka
Ahojte...viete mi niekto povedat skusenosti s touto cukrarnou...co sa tyka chute zakuskov, tort,...a ako sa pohybuju ceny?
Odpovedať
Ahoj ja som ich kontaktovala koli torte ale nakoniec mi nevedeli urobit taky dizajn ako som chcela lebo to je na pevnejsie torty a oni pecu vraj take jemne makkucke a cena cca 5 eur/porcia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala to šťastie tortu od Lulu´s ochutnať. Bola neskutočne dobrá. Pôvodne som si chcela od nej objednať aj moju svadobnú tortu, ale nakoniec som si to rozmyslela, keďže chcem iný dizajn. A ceny má trošku vyššie, záleží to od teba, ako to zhodnotíš :)
Odpovedať
Profilova fotka
a kolko teda asi vyjde taka torta pre 60-70 hosti? cca?
Odpovedať
@1chuckyna 5e/porcia tak krat 5 :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ale ked pisete ze ona ma vyssie ceny tak som myslela v normalnej priemernej cene... :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja od nej beriem kolaciky na svadu a uz sa velmi tesim :)
Odpovedať
Profilova fotka
@andiga ja som ju tiez pozerala kraaaasne torty robi, uz len pri fotkach slinky tecu :-)
Odpovedať
Kocky neviete ako to ma s terminmi??? :)
Odpovedať
Napisem to aj sem, pisala som to aj do inej diskusie. Lulus ma dobre ceny, aj vsetko vyzera idealne, no NEZABEZPECUJU prevoz ani aranzma (ak je candy bar). Musite si pre to prist do Trnavy a inventar im po svadbe vratit(ten je ale zadarmo). Nezabezpecuju to z casovych dovodov :(
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali od Lulus zakusky, boli perfektne. Domace, chutne, moderne, pekne vyzerajuce. Ceny v pohode (okolo 1 EUR/zakusok). Terminy su dost plne, treba sa ozvat par mesiacov vopred.
Odpovedať
@markina88 ani sa im v podstate nečudujem :-) ja už lulus dlhšiu dobu sledujem a klobúk dolu pred tou ženou :-) neskutočne šikovná. Teraz som videla, že má už aj vlastnú knihu, tak by som si ju rada kúpila. Kamoška od nej tiež mala zákusky a boli nenormálne :-)
Odpovedať
inak ja som na jednej svadbe jedla tortu od nej a neprisla mi velmi uchvatna a taka trochu obschnuta.. no neviem mozno mala zopar dni =-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@trundziatko aj ja chcem tu knihu. Na Vianoce ju hadam dostanem ;-)
Odpovedať
Skúste stránku FB-Chocolat.
Odpovedať
@1chuckyna Ahoj, sestra mala na narodeniny tortu od Lulus a bola skvelá :) mascarpone, nutella, levandula, naozaj úžasná :) ceny si nájdeš na jej stránke, stačí trošku pogoogliť, poprípade napísať priamo jej. Je veľmi milá, takže určite nebude mať problém spraviť ti nezáväznú cenovú ponuku
Odpovedať

Odpovedať
prikladám pre istotu :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?