Kto zabezpečí candy bar a čokoládovú fontánu?

Ahojte, chceme na svadbu namiesto zákuskov candy bar a čokofontánu, máte s niekým, kto to zabezečuje skúsenosť? Sme u Považskej Bystrice, takže ideálne z okolia. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, čo sa týka čokofontány radi Vám prenajmeme PROFI celonerezovú čokoládovú fontánu, 4 kaskádovú 60 cm výška. Nie je problém aj do Považskej Bystrice, samozrejme dodávame aj čokoládu - pravú belgickú zn.Callebaut ( mliečnu, bielu alebo horkú). Dá sa doobjednať aj ovocie, ovocné misy, ovocné šaláty. Ak však môžem poradiť, oveľa častejšie na svadbu objednávajú do "candy baru " ovocné kytice a ovocné mix - špízy. Jednak to krásne vyzerá, čiže máte dekoráciu + pohostenie v jednom. Ovocné kytice pripravujeme s čokoládou i bez čokolády, výber závisí od Vás. Krásne vyzerá ovocie v bielej čokoláde - na svadby najpopulárnejšie, takisto dodávame rôzne dekorácie ( srdiečka v bielej čokoláde a pod.) . Viac info na našej stránke alebo nám zavolajte.
Odpovedať
Fúha :-| Neviem si ani predstaviť cenu, keďže ste až z NR, nechcem to totiž zbytočne predražovať a takto ma len dovoz bude stáť veľa peňazí...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?