Kto mi upečie muffiny?

Čaute, chcela by som sa spýtať či nepoznáte niekoho kto by mi upiekol cca. 30 muffinov na tému chlapec alebo dievča. Bližšie info podám, keď sa niekto ozve. Najlepšie by bolo okres Topoľčany, Bánovce, Trenčin, Prievidza, Partizánske, prípadne z hocikadiaľ ak nebude problém z doručením. :)
Odpovedať
myslis ako na oznamenie ci to bude chlapec alebo dievca?
Odpovedať
Profilova fotka
@em0610 muffiny sa jedavaju ako ranajkovy kolacik, ale ty to chces na nejaku party, vsak? nemas teda na mysli skor cupcakes? take tie male kolaciky co sa pecu v muffinovej forme a su navrchu ozdobene?
Odpovedať
@ritusuk @sugarfree999 noo ano presne, také by som chcela. Mám aj obrázok, aj predstavu. Na vrchu marcipán alebo nejaká hmota, to ja už neviem a vo vnútri, keď sa do toho zahryzne aby bolo buď teda niečo modré alebo ružové. To by sa najskor muselo upiecť cesto zvlasšť, nafarbiť farbou , povykrajovať napr. koliečka a potom keď sa bude plniť forma cestom na muffiny alebo teda cupcakes, tak tam dať aj tie už upečené koliečka a znovu upiecť. Len s tým je problém, nikto sa mi nechce na to chytiť. A pri tom je to take jednoduché :D
Odpovedať
@em0610 presne take nedavno robila @schocko - videla som ich v albume na modrom koniku a boli velmi pekne,skus ju,neviem odkial je,ale mozno sa dohodnete :)
Odpovedať
@ritusuk hej, tie som aj ja videla, ja som si s ňou aj písala, ale ja mám, aj keď to tak podľa písania nevyzerá, úplne inú predstavu. :)
Odpovedať
@ritusuk chcela by som také lávové, aby tiekli, keď sa rozhryznú.. a ten motív nožičiek čo mala ona, by som tiež nechcela. práveže by som vôbec nechcela aby tam bol detský motív navrchu.. aby to vyzeralo nenápadne :) Ale inak ich mala krásne, tiež som jej ich obdivovala, ona vyzerá byť riadna šikula, aj také žreby si vymyslela :) na to ja nemám :D
Odpovedať
Profilova fotka
akoze mne to moze byt jedno, len ti chcem poradit (preto sa vyjadrujem, lebo cupcakes su moje velke hobby), ze tekutu napln mat nemozes, pretoze lavove kolaciky su kolaciky, ktore sa pecu len kratko a su upecene len po okrajoch a po upeceni sa vyklopia na tanierik a rychlo sa musia hned jest, kym je vnutro este tekute, lebo ked clovek necha taky kolacik nezjedeny stuhnut, tak to cesto v strede "dojde" a tiez stuhne. cize na cupcakes je toto nemozne, pretoze tie sa jedia studene a taktiez sa pecu v kosickoch, co je tiez technicky nevhodne. za studeneho stavu si viem predstavit tiect len karamel a ten sa farbi len tazko na ruzovo/modro :-D a ked ma ta napln byt ruzova alebo modra, tak si neviem predstavit ze co za hmotnu by to mala byt aby to tieklo.. nic take neexistuje :-D teda mozno vy to mohol byt ruzovy dzem z ruzovych lupenov (ale ten na slovensku sa kupit neda) a nejaky cucoriedkovy dzem na modru verziu, ale to asi nie je ono... x-) ja som cupcakes fanatik x-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?