Krém na cupcakes

Profilova fotka
Ahojte dievčatá :) Chcela by som si na svadbu upiecť cupcakes ako menovky, vedeli by ste mi poradiť recept na nejaký dobrý, overený krém či už maslový alebo ovocný, ktorý by v lete v pohode vydržal? Vopred vám veľmi pekne ďakujem za všetky rady :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ovocný ti asi nebude žiadny v taktom teple držať. Ja keď robievam cupcakes tak robievam na ne krém z roztierateľného syru, ale kupujem iba ten philadelphia lebo ten najlepšie drží tvar, do toho pridáš roztopenú čokoládu na varenie, trochu cukru a trochu obyčajného masla, necháš ho chvíľu stuhnúť v chladničke a prežije všetko :-D
Odpovedať
Ahoj ja robim termixovy krem ide tam 300g cokolady horkej,1 slahackova smotana, 500g tvaroh( chuti to ako cokotermix).Cokosku rozpustis nad parou, vlejes smotanu a rozmiesas.Pockas kym vychladne a zamiesas tvaroh.Odlozis trochu do chladnicky a az tak das do vrecuska na zdobenie.Ked ozdobis a postoji to v chladnicke este 2h tak zatuhne a hotofka.Krem sa ani potom extremne nerozteka cize menovka by tam vydrzala ak chces teda do kremu ju pichnut :)
Odpovedať
Profilova fotka
Vies co je asi na tebe aky krem urobis, lebo teraz sa da kupit taky ten stuzovac a to primiesas asi do vsetkeho. Ja to primiesavam takto do tvarohoveho kremu, ten je podla mna na cupcakes najlepsi. To ked das stuhnut do chladnicky s tym stuzovacom tak ti to vydrzi aj v takom teple. Len by som sa este dohodla, ze by ste si to dali na co najdlhsie do chladnicky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?