Koľko zákuskov treba na svadbu?

Profilova fotka
Ahojte koľko zákuskov na hlavu sa tak bežne ráta - aké máte skúsenosti. Mne sa zdá, že 3-4 zákusky na hostinu bohate stačí, ale neviem, povedzte, čo sa Vám osvedčilo? A do výslužiek povedzme 15 - 20 ks? ďakujem za každú radu
Odpovedať
Ahoj, tak na hlavu staci dat tych 4 az 5 zakuskov si myslim. Predsa bude tam kopéec ineho jedla a chutoviek a nie vsetci mozu alebo maju radi sladke. A ked tak ved tam budu este torty, z ktorych sa bude krajat a kostovat. Zakusky budu hlavne dobre ku kavicke. Zase to netreba az tak prehanat. A ak svatba byva po sviatkoch tak ludia budu mat dost sladkeho a prepchavania sa cez sviatky. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nam zjedli na svadbe 3mini zakusky na osobu a ani torta sa nezjedla cela. takze zakuskov max 3kusy velkych by som ratala. vysluzky sme riesili inak a zvlast :)
Odpovedať
My máme 30 kusov na osobu, no z toho 25 budeme dávať ako výslužku a 5 na hostine. Tak nám radili takmer všetky cukrárky :)
Odpovedať
Profilova fotka
4 zákusky na osobu na hostine- bolo to akurát a do výslužiek sme dávali 15 a 20 koláčov :)
Odpovedať
My sme dali 2,5 na osobu a este aj ostalo. Max 3 by som dala. Do vysluziek ako komu ale tych 15-20 a najblizsim viac trochu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?