Koľko vás stála svadobná torta?

ahojte kocky, prosim vas, kolko ste platili za svadobnu tortu, 3 poschodovu, ca 65 porcii? najlepsie okolie Trnavy... dakujem moc :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja budem mať 3-poschodovú, cca 12 kg, a kilo bude stáť 10€ + postavičky na tortu 20€ spolu 140€, mám ju zo Šurian
Odpovedať
Ahoj my sme mali 3-poschodovú, 10 kilovú tortu, bolo nás 50 dospelých ľudí a ešte skoro celé spodné poschodie ostalo a to sme tortu krájali navečer ku káve. Stála nás 70€, čoskoro ju dám aj do albumu, piekla ju dcéra maminej kamošky (má to také hobby a torta bola jednoducho umelecké dielo).
Odpovedať
Profilova fotka
nás 3 poschodová, 120 €, väčšinou cukrárky berú 10€ za kilo + náročnosť zdobenia
Odpovedať
My budeme mať marcipánovú od najšikovnejšej cukrárky v okolí (ešte neviem presne akú), cena je u nej fixná, 10 €/kg vrátane výzdoby (postavičky, zvieratká, autíčka....) aká sa len dá vymyslieť.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky.My sme mali 2 2.poschodove srdcia.1.bola doboska s marcipanom cca 5kg,ta stala 40eur,2.cokoladova s bielou kremovou polevou cca 4,5kg za 35eur.Na svadbe sme mali 60 ludi a este ostal riadny kus z kazdej :-) .A inak...obe boli MNAM a krasne ;-)
Odpovedať
nás 3 poschodová, 140 € ( väčšinou cukrárky berú 10€ za kilo + náročnosť zdobenia ) ja som mala na nej zive kvery - ruze
Odpovedať
Profilova fotka
Moja stála 110 eur a vážila 11kg, tak ako napísala bullinka, vačšinou berú cukrárky 10 eur za kilo.
Odpovedať
3 poschodova okruhla (vid v mojom albume), tazka, ale kolko kg mala neviem, za robotu 25E a plus suroviny. Za kufrovu tortu som dala 60E, nedodavala som suroviny.
Odpovedať
Profilova fotka
60e-3poschodova
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Nas tato vysla na 100Eur aj s dovozom v den svadby do Bratislavy... Kamoska - cukrarka sa na nej namakala a dokonca aj jej syn povedal, ze este taku peknu nerobila... Spodna cast bola cokoladova-bananova plna a vrchna cast bola jogurtova s lesnym ovocim. Postavicky som mala od sestry, co mala ona na svojej 5 rokov dozadu (tzv. nieco ako pozicane) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
JA BUDEM MAT 7 POSCHODOVU A VIDE MA LEN MOJ CAS LEBO SVADOBNU SI PECIEM SAMA LEBO STALE VRAVIM ZE HANBA BY BOLA ABY SI CUKRARKA NEUPIEKLA TORTU :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D ALE JA CO PECIEM TAK TROJ POSCHODOVE TORTICKZ U MNA VYCHADZJU CCA 70 EUR ALE TO UZ JE DOST VELKA TORTA 10KILOVA.... KTO CHCE MPZE POZRIET MPJ ALBUM STORTICKAMI
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
naša mala cca 9kg a stala 70 eur. Poschodia boli každé iná príchuť s ovocím
Odpovedať
Ty koky, to su take ceny za torty?? Cakala som vyssiu sumu ale cez 100ecok??? Tak mne uz mamca spominala nejaku tetusku z dediny, ktora pecie a ta za normalnu 1posch. velku torticku k narodkam berie 8-15ecok.takze ratam, ze svadobna bude tak okolo 50? Svokrusa ma kazdy rok vajec a vajec, takze niektore suroviny jej planujem dodat, hlavne teda vajicka :-D a ak tetuska nevyjde, tak mi moja teta upecie tortu v ramci svadobneho daru. No tak ci onak by som hladala tetusky na dedinach za mensi peniaztok nez davat palku za "blbu" tortu v cukrarni.
Odpovedať
Profilova fotka
@macaaa a kde si si dala piesť dobra cena ta vyšla
Odpovedať
Mi sme teraz v sobotu dali robiť 3 poschodovú, každé poschodie malo iné cesto a plnku a stála 150 eur. Mala skoro 11 kg. Nedali sme si to robiť v cukrárny, ale od jednej pani, tu v BA.
Odpovedať
Profilova fotka
Mali sme 3-poschodovu, priamo z cukrarne hotela, kde bola svadba. Vazila cca 4 kg, xutovo skvela a pekne ozdobena - foto pridam pocas bud. tyzdna. Stala cca 90€, ale boli sme max spokojni :D
Odpovedať
@zuzulka86 torta upecena "doma" je cenovo 10-12€ za 1kg torty... to je priemerna cena, a je to velmi prijatelna cena.. v cukrarni zaplatis za kilo torty dva az trikrat tolko,nakolko si uctuju uz len zato, ze je to torta svadobna... nas torta nevysla nic, nakolko som si ju robila sama :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, uz som tu zacala jedno forum, ale nik sa neozval.... neviem, ci je to preto, ze p. Kralikovu z Podlavic pri BB nikto nepozna, resp. nemal od nej svadobnu tortu... bude nam piect kolace a chcem ale aj tortu, nielen taku beznu - bielu marcipanovu... aspon trochu ozdob, nielen ruzicky... ak by uz ruzicky, tak oranzove, nie biele a ani nahodou ruzove...... ma niekto s p. Kralikovou a jej tortami skusenost? najradsej by som chcela s cokoladovou polevou.... asi biela cokolada.. bude to myslite velky problem - ohladne teplot a trvanlivosti, ak svadba bude 18.8.? napiste aj do IP kludne...
Odpovedať
Ak bude 30 stupňov tak by to bol určite problém. Marcipán je marcipán.
Odpovedať
20 eur
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Baby viete mi poradiť cukrárku alebo kto pečie poctivé a chuťou famózne svadobné torty v okolí Nových Zámkov? Hlavne nech torty pokrýva fondánom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?