Koľko stojí svadobná torta?

Profilova fotka
mali ste alebo plánujete podobnú ? :)
Odpovedať
@pat8 ťažko povedať. Torta na obrázku môže mať 9 kg, aj 13 kg. Môže mať všetky poschodia rovnaké - kakaový korpus, vanilková pudingová plnka. Ale aj každé poschodie iný korpus a iná plnka, kde sú použité drahšie suroviny - šľahačka, tvaroh, mascarpone, ovocie rôzneho druhu, mandle, lieskovce a pod. Eszterházy torta, alebo dobošová dá oveľa viac práce, ako len bežný korpus. Takže torta Kytička môže byť zo živých, respektíve usušených kvetov, aj môžu tie kvety byť vyrobené z cukrovej hmoty. Takže cena môže byť od 90-100 eur po 160-180 eur.
Odpovedať
Profilova fotka
Závisí od gramaze a kde si ju budeš dať robit. Ceny sa pohybujú od 10 az 15 eur za kg. My sme mali 3 poschodovu, inú ako je táto a mala 15 kg ;-)
Odpovedať
viem, že väčšina cukrárov berie 10e/kg, tak potom už len závisí asi z čoho je robená - asi ako je ťažká :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za odpovede, aspoň nech si získam predstavu :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme platili 12 eur za kilo, na 70 ludi sme mali 14 kg tortu a bohate stacilo :)
Odpovedať
Moja svadobná torta stála 130eur a mala tri poschodia, necelých 10 kg. Ja sama teraz pečiem torty, a ako píšu vyššie, veľa závisí od veľkosti, plnky, zdobenia. Cenovo sa to teraz pohybuje od 10-15 eur/kg.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
ahojte ja som mala 13 kg tortu pre 95 ľudí z toho 15 detí- stačilo ešte aj zostalo. a kilo stálo 13€. Ona ale používa kvalitné suroviny, ovocie, maslo nie margaríny, čokoládu s vysokým podielom kakaa..2 poschodia boli rovnaké a druhé dve úplne iné. a bola 4 poschodová . plus podľa náročnosti s použitia surovín-napr. zlato sa dopláca. ja som doplácala 20€-kvety vyzerali ako živé. vyšla ma 230€
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ja budem mat trojposchodovu a cukrarka mi povedala ze bude stat 200€.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?