Koľko koláčov pre 130 ľudí?

Ahojte žienky.. neviem to sama odhadnúť a nechcem to priliz prehnat s poctom kolacikov na jedneho. Bude nas dosť vela minimalne 120 dospelych a asi 25 detí. Dáme asi aj klasicke kolace na stoly a take tie modernejsie ma jeden velky stôl ale tych menej. Vobec nemam šajnu ako to najrozumnejsie odhadnúť aby vela nepoostavalo ale zase ak bude malo to bude trapaas :D Ďakujem za odpoveď :)
Odpovedať
Ja plánujem zákusky na hostinu 4 ks/ osoba a vyslúžky 20 ks/ krabica :-)
Odpovedať
Ja len sa pytam ci to nebude vela pre toľko ludi..lebo je rozdiel mať 50 ludi a je rozdiel 130 ludi :) ale dakujem za odpoveď :)
Odpovedať
však každá nevesta vie kolko bude mať cca hostí a kolko vyslužiek rozdá, tak si potom musí každá aj vypočítat podla toho ;-) ja mám 60 hostí a rátam zákusky cca 800 ks aj hostina aj vyslužky, Keby som mala 130 hostí tak to určite minimálne 1600 ks zákuskov :-) Ja neviem kolko máš ty euni124 tak ti nemožem odpovedať či máš vela alebo málo :-)
Odpovedať
na hostine sa odporúča tak 3 ks na osobu. Myslím, že to stačí keď sa chystáte mať aj tortu príp.ovocie. Nie každý je na sladké čiže niekto ani tie 3 koláče nezje. my budeme mať asi 5 koláčov na osobu pretože po desiatej prídu ďalší kamaráti a známi
Odpovedať
U nas bude cca 80ludi a dali sme 2000kusov ale v nedelu mame prijimanie tak ich chceme vyuzit aj tam....ratali sme 20ks na vysluzky a 3ks na osobu plus pred kostol nieco.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tiež 80 ľudí a objednala som 2500ks, na svadbu som počítala 5 ks na osobu, na výslužky dávam do krabičky 25kuskov, pre bližšiu rodinu viac..ďalšie pred kostol...a ešte aj na ,,pirkoviny,,...:)
Odpovedať
Dakujem baby :)
Odpovedať
@567funny567 mam to napisane v hlavnom statuse :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak pocitame to v celku rovnako ako vidim. Ja tiez myslim, ze 4 az 5 kolacikov na osobu by malo stacit a cca 15-2O kolacikov do krabicky ako vysluzka. Podla mna to ani nejak netreba s tymi vysluzkami prehanat, lebo ludia budu prejedeni este zo svadby a to sa im potom do kolacikov moc nebude chciet zahryznut
Odpovedať
Hej presne a keď budu ešte aj slané a plus dake sladkosti tak myslim ze aj 4 postacia :) a ja budem dávať blizkej rodine 25 kolacikov a rodinnym priatelom po 15 a kamaratom po 5-10
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?