Kolacikovy bar

Ahojte, chcem sa spytat taku prakticku otazku ohladom Candy baru. V tejto dobe je to velmi popularne a priznam sa, ze tiez rozmyslam umiestnit vsetky kolaciky na jeden stol a hostia si budu moct na nich pochutnat kedykolvek budu chciet. No ked je svadba v lete a vonku napriklad, neroztopia pripadne nepokazia sa tam tie kolace? Ono to na fotkach vyzera velmi efektne, no naozaj si neviem predstavit, ze tam tie kolaciky budu vystavene pol dna.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ano je to tredny no aj ja nad tym uvazujem, my mame 25.6. Termín ale vo vnutry a s klimatizivanym... ale napad dobry len najst vhodne prostredie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tabbinqa Odpoved je ano, roztopia sa. Nemusi to byt ani pol den, co tam budu vystavene, mozu to byt 3 hodiny kolace v lete na slnku (aj ked sa tienik spravi:) a je z nich .... A ver mi ked vidim roztecenu roladu alebo teple kremove zakusky, ako host by som na to chut nemala. Uplne sa mi teraz vybavil vyzrazany margarin na cokoladovej poleve x-) Hlavne na co by som ale chcela reagovat je jak na Slovensku zacne byt nieco 'trendy' tak to vsetci chcu, lebo to teraz frci, pricom ale ten originalny napad naplnaju novym obsahom. Tak naco sa akoze hrame? Ved vylozme si na stoly zakusky ak chceme a ludia to pochopia - ze aha stol so zakuskami, alebo si spravme Candy bar a dajme tam, co do candy baru patri. A uplne najviac sa mi paci ked je stol s kolacmi a so vsetkymi tymi puncovymi a ananasovymi rezmi a na tom stole je este cedulka, ktora informuje, ze je to Candy bar :-D Lebo to aby aj hostia pochopili, ze sme cool a mame candy bar, aj ked to je len stol so zakuskami :D Takze za mna kolac so zakuskami ok ale v miestnosti s klimatizaciou. I ked pride mi trochu divne, aby sa teda hostia po hlavnom jedle zdvihli a kazdy isiel s tanierikom si nalozit kolacik...hmmm.
Odpovedať
Profilova fotka
napad velmi dobry ale ked to nebudete mal klimatizovane tak z tych zakzuskov vela nezostane
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?