Kedy vyložiť zákusky a candy bar?

Ahojte, ako je podla vas rozumne "zorganizovat" zakusky ak chcem mat aj candy bar? mali by byt vsetky kolaciky iba na candy bare a kazdy kto chce si pojde nabrat alebo je lepsie mat klasicke zakusky na stoloch a k tomu neskor vylozit candy bar aj s tortickami? A mali by byt dostupne hned alebo staci az po veceri? dakujem :)
Odpovedať
Určite klasické koláče na stoloch. Ľudia hlavne budú sedieť a rozprávať a vyjedať. A do candy baru sa sem tam pôjde.
Odpovedať
Profilova fotka
My ideme cestou, ze len candy bar. Vsetky tie obschnute kolaciky na stoloch ma desia. V candy bare budu makronky, ovocne pohariky a pekne naaranzovane kolaciky (tie najoblubenejsie druhy), plus nejake cukriky. A priebezne to bude staff doplnat. Pravepodobne sa s nimi dohodneme aj na tom, ze ktore zakusky sa vylozia hned a ktore az po veceri. Svadba bude v lete a nechcem, aby sa to tam zbytocne roztapalo. Torta bude vystavena zrejme od zaciatku a kratko po veceri ju rozkrajame, nech sa spapa, kym su ludia este schopni si ju vychutnat. :) A dufam, ze naozaj budeme mat len jednu tortu. :D
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my budeme mat candy bar a kolace budu normalne na stoloch a v candy bare budu torty cukriky a ludia ktory budu chciet si pojdu zobrat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@naposledygeskovka mas prvadu tych kolacov je strasne vela ale kazdy ti to navlaci torty kopu a ako im vysvetlis ze to nechces ? Aspon u mna by to neobstalo lebo aj tak by priniesli, teraz co som bola na svadbe na nasom stole sa s tacky nezjedol ani jeden zakusok za celu svadbu lebo jes normalne jedlo a na zakusok ani nepomyslis fakt tie kolace co maju po 5000 ks naobjednavanych je prehanka aj ked ti ich pobalia domov stvrdu a nic z toho 😬
Odpovedať
Profilova fotka
@naposledygeskovka netreba to prehnat s poctom a rozhodne ziadne obschnute kolace na stole nebudu ;-) my sme mali od zaciatku par drobnosti ala candy bar, pri tom par klasickych zakuskov, a na stoloch po par zakuskoch, tanieriky neustale doplnali, urcite nic neostavalo obschnute :) a domov nam nezostalo takmer nic
Odpovedať
zakusky na candy bar musia byt uz ulozene pri prichode ja ich chodim montovat hodku pred prichodom
Odpovedať
zakusky na candy bar musia byt uz ulozene pri prichode ja ich chodim montovat hodku pred prichodom cca kus na osobu aj viac ale potom treba znizit pocet kusov kolacov na stoly na osobu
Odpovedať
@naposledygeskovka čerstvé a kvalitné zákusky na stoloch stopercentne neoschnú, veď sa priebežne dopĺňajú, nie sú na stoloch dvanásť hodín. Naopak, tortu by som nenechala vystavenú počas celej svadby až do krájania. Aspoň na dve hodiny pred podávaním by som ju strčila do chladničky, bude sa lepšie krájať a bude aj chutnejšia. Na posledných svadbách, na ktorých som bola (okrem jednej) bol len candy bar a teda bolo to dosť kritizované, aby si premávala cez celú sálu za jedným koláčom.... Ak bol na svadbe candy bar, aj zákusky na stoloch, spokojní boli všetci. Je samozrejme na každom, ako si urobí, ja by som išlo cestou aj candy bar, aj zákusky na stoloch. A presne tak ako sa píše vyššie, ak je candy bar, treba znížiť počet klasických zákuskov, skúsená cukrárka s tým vie poradiť, aby nezostalo 500 kusov...
Odpovedať
Profilova fotka
@ariannazara no mne uz po vikende pribudla jedna sedinka na hlave, ale snad sme jasne vyargumentovali, ze ziadne dalsie torty nie su to prave orechove. Po svadbe ideme prec a doniest tortu len aby sme nieco prisniesli..to je blbost. Ak niekto naozaj nieco chce napiect, tak oki, ale slane tycinky, pagaciky atd. Realne sa k veceri dostaneme tak o 17:30 , tortu rozkrajame kratko po prvom tanci, takze pocitame s tym, ze do 20:00 budu plne bruska a candy bar bude spojenie uzitocneho pohybu a sladkej nelimitovanej odmeny. :-D @maslenka vychadzam z toho, ze kazdy vie, co ma rad a radsej si da to, co chce, ako sa bude pozerat na nejaky smak, ktory ale vobec nema rad. A preplnene stoly tiez nie su vzhladne no. Pre pripad, ze sa niekomu nechce dvihnut ritka, je kazda pozvanka aj pre partnera, ktory sa s laskou postavi a donesie tanierik plny kolacikov. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dievcata, ktore si robite candy bar same, kedy ho pojdete naaranzovat a naplnit kolacmi a cukrikmi? Ja uvazujem, ze vo stvrtok alebo v piatok to tam naaranzujeme. Cukrikmi naplnime, co sa bude dat, no take marshmallow a kolace neviem, kto mi kedy doplni, kedze v sobotu pred svadbou nebudem mat cas tam ist ( svadba nie je v mojom mieste bydliska). Ako to budete riesit? Inak budeme mat aj kolace na stoloch, aj candy bar, je to lepsie pre hosti, ze budu mat kolace po ruke a candy bar bude viac na ozdobu. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@alexsk piatok vecer to tam prines do chladnicky napriklad a tesne pred tym ako dojdete ti to tam casnici daju ja tiez neviem ci sa tam dostanem ale ja by som relativne aj mala cas nieje to odomna daleko :) ale tiez to ešte nejako nemam premyslene ako to vlastne vsetko bude ale snad to zvladneme!:) Mne znama hovorila co bola na svadbe tak ze candy bar sa skoro vsetko zjedlo ako ja to nechcem prehanat chcem tam len cca 3 take mini raw torty, cukriky, muffiny a nejake take v tom kelimku tiramisu alebo nieco a nejake limonady v dzbanoch asi 2-3 lebo som nakupila kopec slamiek tak nech sa zuzitkuju zas to nebudem prehanat lebo viem ze sa to i tak nezje nakolko po 22 hodine sa bude brat zo stolou aspon u mna ovocie narezu mi ho daju na spajle a bude cokoladova fontana taze toho sladkeho tam bude az az !!:)
Odpovedať
Profilova fotka
@ariannazara dakujem velmi pekne, skusim to tak zariadit. Super, ze ti pripravia ovocie :) tiez to nebudeme prehanat s candy barom, len muffiny, co upecieme s prvou druzickou, dzban, sladky popcorn, cukriky, cokolady, nejake marshmallow a snehove pusinky. Ak budem stihat, mozno spravim rste pana cottu :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja som bola rada ze to za mna niekto spravil a nemusela som sa s tym kaslat my sme mali kolace na stoloch a tortu sme tak neskor krajali a nic neobschlo priebezne doplnali.ja si zasa neviem predstavit ze by som este po tom vsetkom jedla cukriky marshmallow a podobne. Ale kazdy si spravi ako chce uz keby tak by som asi dala aj aj. Asi nie cisto candybar
Odpovedať
Profilova fotka
@sjuzi68 my tiez volime len candy bar. Dala som spravit macarons, brownies, tartaletky, mini cupcakes, prifiterolky, mini cheesecake kocky s ovocim, pohariky panna cotta a coko pena, punčové kocky, venčeky a snehove pusinky s cokoladou + 3 x torticky (cheesecake, coko, orechy+karamel) a cerstve limonady s domacim sirupom a ovocim (citron/mata, bobule/baza pomaranc/mandarinka) No a svadobnu tortu prinesu az pred krajsnim. Toto bude nas candy bar, nebude 5km od stolov, takze kto bude mat chut na sladke, pride, nalozi si na tanierik co bude chciet a vezme si ku stolu. Na tych tanieroch po stoloch (to je prezitok) to kazdy poprevraca, pochytka a nevyzera to potom vobec dobre. Vsetko v jednom. Na stoloch budu len napoje (vinko a tvrde), co budu pit a slane (pagaciky, tycinky, oriesky, pizza slimaky a mini ciabatky s olivou).
Odpovedať
Profilova fotka
Este doplnim, ze ziadne cukriky, lizatka a marshmalow nebude. To podla skusenosti na 100% nikto jest nebude 😊
Odpovedať
@naposledygeskovka ako som písala, nech si každý urobí ako chce, ja vychádzam zo svojich pozorovaní, ja sladké nemám rada, pre mňa je úplne fuk,či sú dezerty predo mnou, alebo v candy bare, alebo vôbec nie sú. ;-) Mňa to zaujíma, lebo pečiem, aj keď nie zákusky, dezerty len občas pre rodinu a známych, ale torty, tak ma zaujíma, čo a koľko sa na svadbe zje.
Odpovedať
@kejtinka prepáč, ale to čo by bolo za hostí, ktorí si zoberie z podnosu zákusok, poprevracia ho, poobzerá a dá späť? To som v živote nevidela, možno dieťa to tak urobí, ale dospelý určite nie. Nemyslím si, že mať zákusky na stoloch je prežitok, ale je to vec názoru, písala som vyššie, že na posledných svadbách, kde som bola candy bar nejaký zvláštny úspech neslávil, napriek tomu, že dezerty vyzerali veľmi lákavo, A máš pravdu, že cukríky, lízanky a marschmalow zostali takmer nepovšimnuté. je zbytočné ich tam dávať, možno len pre efekt, inak sú zbytočné. Ale z mojich skúseností, zjedlo sa dosť ovocia a bolo jedni, či ej svadba v zime alebo v lete.
Odpovedať
Profilova fotka
@sjuzi68 my sme mali tiež aj candy bat ale mali sme zákusky aj na stoloch. Predsa len to bolo lepšie keď ľudia mali zákusky aj po ruke. Aj mne by to bolo asi nepríjemné stále si behať nakladať zákusky. Takže tiež to skús nejako takto poriešiť. Bude to tak lepšie:-)
Odpovedať
cukriky a rozne kupovane sladkosti su podla mna hlupost ludia cakaju na svadbe nieco nove upecene cerstve a nove na oko aj zub kupit si mozu vsetko v obchode
Odpovedať
Ahojte baby, dakujem vam vsetkym za rady, rozhodla som sa ze dam klasicke kolace (pacili by sa mi take mensie) na stoly a candy bar bude na ozdobu ako nieco vynimocne co bude aj tak kazdeho lakat ist ochutnat :) Cukriky urcite kupovat nebudem, tiez myslim ze je to zbytocnost.. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?