Kedy sa krája svadobná torta?

Profilova fotka
Milé budúce nevesty, vedeli by ste mi prosím Vás poradiť kedy sa krája svadobná torta? niekedy okolo polnoci? pred či po odčepčení? ďakujem za rady :-)
Odpovedať
Profilova fotka
U nas sa bude najskor krajat hned po hlavnom jedle a bude sa podavat ako dezert, aby sa na nu nezabudlo potom ;) bo som uz viackrat pocula, ze ju krajali az na druhy den :)
Odpovedať
dala by som ju tiež ako dezert, ale trošku neskôr, nie hned po jedle, ved to budú tí ludia prepchatí..napr. keby bol 1. hlavný chod o 18, tak o 19-19,30 by som podávala tú tortu a okolo 21-22 druhý chod..
Odpovedať
Krájali sme ju okolo pol druhej ráno :) Jednoducho preto,že nebol čas.Ľudia sa až príliš dobre bavili,nikto nesedel pri stole a okolo 22 hod.boli švédske stoly a aj z tých len pomaly ubúdalo,lebo ľudia chceli tancovať,baviť sa,piť :)
Odpovedať
Profilova fotka
Nám odporučili krájať tortu po prvom tanečnom kole, cca okolo 9tej večer, spolu s kávou.
Odpovedať
Profilova fotka
niekto dáva ako dezert a niekto po polnoci :) ja dám až večer..
Odpovedať
@luciakaiserova Mala by sa krajat, ked sa podava kava, ale my sme na nu zabudli, krajala sa az o ruhej rano :-D
Odpovedať
My sme si nechali poradiť a krájali sme po prvom tanečnom kole a bolo to fakt super... ľudia sa najedli, bolo kolo a potom sa krajala torta a k nej sa davala vlastne aj kava a roznasali sa kolace na stol... kazdy mal na nu chut a kazdy si pochutil... fakt by som to nemenila nijak inak
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem pekne za rady, ano asi to urobime aj my tak ze po hlavnom chode, ku kave :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?