Kedy rozkrojiť svadobnú tortu?

Profilova fotka
Neviem ako sa to robí bežne, bohužiaľ som nebola na veľa svadbách, aby som mohla porovnávať, preto som sa obrátila na skúsenejšie :-D poraďte kedy to bude najlepšie. ďakujem pekne
Odpovedať
ani ja neviem, ale asi okolo 22 hod ku kave? lebo o pol noci je uz neskoro nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@luckaa214 @geminy255 Kedze robim na svadbach koordinatorku, okrem toho, ze mam aj svadobny eshop, tak vacsinou sa torticka kraja okolo 21.00 - 21.30 hod zvycajne je to tak, po 2. veceri aspon my sa to pokusame tak naplanovat, takze myslim si, ze to je taky idealny cas, kedze mladomanzelia uz mali aj svoje solo a zatancovali si aj hostia, tak potom to tak krasne ide, ze je 9 hodin vecer a moze sa ist na tortu. Dufam, ze som trosku pomohla :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme to dali na 22:00
Odpovedať
Profilova fotka
My sme krajali tortu po polnoci ked sme boli už prezlečený, najskor bolo čepcenie, potom hadaznie kytice, podvazku, prezliekli sme sa a isli krajat tortu ale kazdy to robí inak.
Odpovedať
páči sa mi ako to hovorí pani - slečna zo specialmoments presne tak by som si to predstavovala:)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali o 21:15 :) Aj tak si nas moc nevsimali...aspon nebol trapas :D
Odpovedať
Profilova fotka
Bola som uz na vela svadbach, cela sa zjedla iba na svadbach kde krajali ku kave. Ludia este nestihnu zjest vela kolacov a ku kave si vela ludi rado da sladke papu.
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme krajat cca 21,30...na deviatu nam pridu aj kamarati ktori nebude ena hostine, tak aby mal z torty kazdy a bojim sa ze kebyze je to neskor tak uz su hostia najedeni a podobne..cize budeme o pol desiatej :)
Odpovedať
Tortu budeme zrejme krajat hned po veceri ako dezert.
Odpovedať
ahoj, my sme tortu krajali o 22 hod, a bolo to super, ludia boli odychnuti po veceri -ta bola o 18,15..takze si tortu vychutnali a zbastili uplne celu:-)))
Odpovedať
ahojte, no ja som dostala celkom dobru radu od bab / kasolina /, od ktorych beriem vyzdobu - zatial, robia aj komplet svadby na kluc, ale to zatial nechceme. no a oni mi poradili, ze najlepsie je krajat tortu hned po hlavnom jedle - ako dezert. uz sa vraj vobec netreba drzat toho, ze o polnoci a podobne... vtedy ma vacsina hosti chut na sladke - ku kavicke, takze mate istotu, ze sa zje a nezostane z nej takmer vsetko ako to byva v pripade, ked sa kraja neskor. usetris na dezerte a svad.tortu si vsetci uziju, tak ako si aj zasluzi :-) takze ja sa toho budem drzat.
Odpovedať
kočky a tortu si dávate robiť sami, alebo to rodina vždy nosí? díky za radu
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
čosííí :D ja ani neviem, či my budeme krájať tortu...podľa mňa budú všetci prejedení zo švédskych stolov. my ju asi podelíme do krabíc spolu s koláčikmi...ani na tetinej svadbe nekrájali tortu...aspon si nepamätám
Odpovedať
my budeme hned po veceri, ked ma este kazdy aku-taku chut na sladke, bola som na viacerych svadbach kde ju krajali az neskor, ale vela ludi uz neje, lebo nevladzu a takto si mozu vybrat z ktorej chcu a bude im este chutit:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?